Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-02, 12:31   #3911
maciejka1987
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Hello

One są na poprawę jakości i ilości nasienia, prawda? Więc czemu dopiero bliżej starań? Lekarz tak Wam kazał?
Moje pytanie wynika stąd, że proces tworzenia się dojrzałej spermy trwa prawie 3 miesiące, więc jeśli chcemy poprawić jej jakoś, to suplementację trzeba zacząć odpowiednio wcześniej.

A co ciekawego oglądaliście?
bliżej starań to właśnie myślę o 3 miesiącach przed, tak właśnie, żeby plemniczory stworzyły się dobre bo na chwilę obecną musimy czekać 5 miesięcy jeszcze, dlatego nie chcę już teraz tego używać. Nie sprecyzowałam tego wcześniej.

także teraz, przez ok 2 miesiące używamy witaminek standardowych ( selen i salfazin też wpływają na produkcję plemników ), a potem dajemy dodatkowy zastrzyk z l- karnityną i l-argininą .

Wszystko tez zależy też od tego co lekarz mi powie na wizycie ( co z moją nadżerką i ile musimy jeszcze czekać)

6.2.15

Edytowane przez maciejka1987
Czas edycji: 2014-02-02 o 12:42
maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora