2014-02-02, 11:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Dzięki  Kurcze, nie mam miejsca na taki sprzęcior... Agrafka powiadasz niezbyt skuteczna na dłuższą metę? Swego czasu próbowałam coś nią zdziałać ale nie widziałam zbytnio rezultatów.
|
Ja go kupiłam z myślą o wyrabianiu kaloryfera mam nadzieję, że mi się uda wyrobić zarys mięśni do lata, gdybym była systematyczna to na pewno ale w weekendy zawsze polegam
Wiesz co, może na dłuższą metę jest skuteczna, ale ja kurcze jak ćwiczyłam nią np miesiąc czasu po 200-300 ścisków dziennie to były efekty, ale po zaprzestaniu na kolejny miesiąc wszystko wracało do normy i to mnie demotywowało a jak się już wzięłam za regularne ćwiczenia to połamałam agrafkę najpierw jedną, później drugą, a teraz nie chce mi się do sklepu iść po trzecią
Cytat:
Napisane przez miranda122
U mnie w domu ciągle jakieś słodycze są, które bardzo kuszą, dlatego mam ciężko 
|
U mnie w domu tez ciągle są słodycze, ale ja mam swoje ulubione ( typu kinder bueno, kinderki, milka oreo ) i nic innego mnie nie rusza, nawet gdy mam mega ochotę na słodkie z reszta ja mam gorszy problem z chipsami, jak mam w domu to nie potrafię się oprzeć, dlatego nie kupuję 
Chciałam dziś się zaolejować, ale księdza mam i nie będę chodzić z tłustymi włosami, bo głupio mi tak do jutra wytrzymać muszę.
|
|
|