Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-02, 11:48   #2012
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Dzięki Kurcze, nie mam miejsca na taki sprzęcior... Agrafka powiadasz niezbyt skuteczna na dłuższą metę? Swego czasu próbowałam coś nią zdziałać ale nie widziałam zbytnio rezultatów.
Ja go kupiłam z myślą o wyrabianiu kaloryfera mam nadzieję, że mi się uda wyrobić zarys mięśni do lata, gdybym była systematyczna to na pewno ale w weekendy zawsze polegam
Wiesz co, może na dłuższą metę jest skuteczna, ale ja kurcze jak ćwiczyłam nią np miesiąc czasu po 200-300 ścisków dziennie to były efekty, ale po zaprzestaniu na kolejny miesiąc wszystko wracało do normy i to mnie demotywowało a jak się już wzięłam za regularne ćwiczenia to połamałam agrafkę najpierw jedną, później drugą, a teraz nie chce mi się do sklepu iść po trzecią
Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
U mnie w domu ciągle jakieś słodycze są, które bardzo kuszą, dlatego mam ciężko
U mnie w domu tez ciągle są słodycze, ale ja mam swoje ulubione ( typu kinder bueno, kinderki, milka oreo ) i nic innego mnie nie rusza, nawet gdy mam mega ochotę na słodkie z reszta ja mam gorszy problem z chipsami, jak mam w domu to nie potrafię się oprzeć, dlatego nie kupuję

Chciałam dziś się zaolejować, ale księdza mam i nie będę chodzić z tłustymi włosami, bo głupio mi tak do jutra wytrzymać muszę.