Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-02, 13:10   #2302
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

KaEs świetny ten tort i jeszcze te truskawki

Ines piękna suknia i faktycznie brzuszka może nie być wcale lub prawie wcale widać gratulację dla szczęśliwych rodziców a z tym organizowaniem wcześniej to poza sezonem ślubnym faktycznie szybko można wszystko załatwić, no gorzej jak się jest w sezonie bo się bierze już chyba co zostało

co do kolejności w zaproszeniach my też wpisywaliśmy kuzyna z narzeczoną a nie narzeczoną z kuzynem bo w końcu on jest głównym gościem a ona, że tak brzydko napiszę dodatkiem do kuzyna.

Byłam dzisiaj w tym salonie i ta krowa na pierwszy rzut oka powiedziała, że z tą koronką nic nie da się zrobić, tylko podciągnąć a odstawać dalej będzie. Dobrze, że teściową zabrałam (czasem się przydaje ) i ona zaczęła jej tam dyrygować a tak, a może tak. I stanęło na tym, że mam 3 czerwca przyjść z sukienką ona mnie pomierzy i jednak to zrobi. Normalnie aż czułam jak krew mi odpływała na słowa "nic się nie da zrobić". Wiem, że w salonie to one by chciały żebym kupiła od nich sukienkę no ale jak mówiła, żebym przyszła i że zobaczy to oczekiwałam, że nie będzie mnie aż tak po macoszemu traktować.

Ale przynajmniej zamówiłam buty Oczywiście nie było rozmiaru inne niż planowałam - wiedziałam, że tak się to skończy hehe Ale powiem Wam, że zakładałam te la body i one są po prostu boskie - w ogóle nie czuć tego 9,5cm obcasa!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0189.jpg (56,7 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0190.jpg (63,0 KB, 33 załadowań)

You made me feel like a million bucks
You do… I was made for you

"Na zawsze" składa się z wielu "teraz".
puchaczmalinowy jest offline Zgłoś do moderatora