Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-02, 13:50   #2174
kikilu
Raczkowanie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Cytat:
Napisane przez 2hot4you Pokaż wiadomość
Kobitki, mam pytanko:
jak nie ma czegoś w sklepie internetowym od dłuższego czasu, a w ofercie wysyłkowej jest, tzn. że co?
Jest niedostępny czy jakimś cudem przyjdzie?

Chodzi mi o ten puder: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-veloutee.html
Zamawiałam go z wysyłkowej w grudniu, nie przyszedł.
Teraz mam go znowu w wysyłkowej i zastanawiam się czy jest sens zamawiać...
Też się nad tym zastanawiałam ostatnio, bo widzę Nature męską w katalogu na DK, która już od grudnia jest niedostępna. Sądzę jednak, że jak nie mają produktu to nie zrealizują zamówienia. Ale może ktoś ma inne doświadczenia?

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Omega nie jest zły do cery suchej, ale na skórze młodej i tłustej może doprowadzić do przykrych niespodzianek.
Ja też mam jeszcze młodą cerę, mam 24 lata, ale nie powiedziałabym, że to jest mocny krem przeciwzmarszczkowy, a już na pewno nie powinien być skierowany stricte do grupy 50+, ba nawet zwykłego kwasu hialuronowego nie ma w składzie :P Faktycznie przy cerze tłustej bym go nie stosowała, bo ma dużo substancji komedogennych. Poza tym obok mnóstwa olejków ma też w składzie parabeny, silikony i konserwanty. Mimo to nie szkodzi mi. Swoją drogą w YR, nak na firmę szczycącą się swoimi naturalnym produktami ciężko jest takowe znaleźć.
kikilu jest offline Zgłoś do moderatora