2007-06-04, 18:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przytyję?
Cytat:
Napisane przez aajjii
ather moim zdaniem zle robisz tzn za owlno dodajesz te kcale i tak meczysz jeszcze i tak jzu zmecozny organizm
ja kieyds po diecie do razu dodalam do zpaotzrebowania i tez nei przytylam , postaraj sie chociaz o te 100 dodawac bo gdzieneigdzi enawet psiza ze o 200 na tydzien 
|
Aajjii Słońce, nawet nie wiesz ile nad tym wszystkim myślałam. W tym co piszesz jest spro racji, bo jeszcze bardziej męcze organizm przedłuzajac to wszystko, ale... ja niestety byłam na bardzo głupiej 'diecie' - głodówce (z tym że wtedy nie wybierałam zdrowych produktów, rano płatki fitness, kanapki z dzemem, na obiad co bylo pyzy, pierogi itd. prawie same węgle, i tylko 2 posiłki dziennie i to bylo 900 kcal na dzien - chwała ze trafiłam na Wizaz, opamiętałam się i wszystko zmieniłam teraz jest już idealnie) - tak więc... nie mogę chyba 100 co tydzien a juz na pewno nie 200 - bo to nie byla racjonalna dieta...
No ale byłam u dietetyczki i jej powiedziałam o tych 100 kcal na tydzień - odrazu powiedziała mi że to za dużo, i że ona układając komuś diete a potem pomagając z niej 'wyjść' 100 kcal to dodaje na 3 tyg. - wtedy mnie trochę to przeraziło.
No i postanowiłam dodawać po 50... ych
|
|
|