2014-02-02, 19:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez magduś2
Masz rację, dlatego kombinuję jak zrobić żeby nie było takie słodkie 
Ona robila z tego przepisu tylko bez bakalii ooomnomnomnom.blogspot.co m/2013/09/po-wielu-podejsciach-do-ciasta.html?m=1
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
też patrzyłam na ten przepis i najbardziej do mnie przemówił, tylko ten sok pomarańczowy nie kupuje więc może go czymś zastąpie 
Cytat:
Napisane przez olakola
kupowałam w sklepie Askot we Wrocławiu, mierzyłam chyba z 8 różnych rozmiarów, bo chciałam wiedzieć, który mi będzie pasował. 75 zapinam na ostatnią haftkę i mogę oddychać  , F mam teraz, a w G jeszcze się zmieści wkładka laktacyjna (albo dwie), a mierzyć zaczynałam od rozmiaru 80D  )
Bardzo polecam te usztywnione modele z Allesa - wyglądają pięknie, jak "normalne". Ja po prostu nie lubię bawełnianych biustonoszy - tych miękkich. Wydaje mi się, że taki usztywniony lepiej trzyma. Poza tym wkładki laktacyjne się mocno odznaczają w bawełnianych - a głupio tak chodzić z kółkami w miejscu cycek - z resztą przymierz sobie, w bawełnianej bluzce / Tshircie widać od razu, a w tych usztywnionych nic nie będzie widać 
Przy Kubie nie wiedziałam jak to będzie z karmieniem, nie chciałam inwestować w drogie staniki no i w efekcie przez 18 miesięcy chodziłam w "byleczym" - bo cały czas myślałam, że karmienie zaraz się skończy.
|
dzięki, czyli ja się też przejde do sklepu niech mi pokażą, akurat będę w okolicy w 2 tyg lutego to jak kupię nawet mies przed porodem to chyba już mi się ten biust tak nie zmieni?
No też bym wolała taki usztywniony żeby choć trochę lepiej biust wyglądał niż w takich szmaciakach, w końcu trzeba o siebie zadbać żeby tżowi nie obrzydnąć i sobie tym bardziej
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!
|
|
|