Tak tak, wiem że na wyjazdach przy garach się nie stoi, ale właśnie chciałam zrobić jakąś romantyczną kolację taką w pokoju, a nie żeby wtedy gdzieś wychodzić, bo wiadomo czym kończy się taką kolację

. A po drugie hm.. stołowanie się codziennie drogo wychodzi, jeszcze właśnie zależy w jakim miejscu, bo ostatnio jak byliśmy w Szczawnicy to za obiad w zwykłej jadłodajni zapłaciliśmy 50zł

, a "obiad" składał się po prostu z frytek, kotleta i surówki.. A że jakąś niedołęgą nie jestem w kwestii gotowania, to mogłabym sama coś upichcić na szybko, tylko właśnie pomysłów brakło

.
No właśnie robiłam raz spaghetti bolognese i nie bardzo mu podeszło, ja też szczególnie nie przepadam. Ale znalazłam dziś w sklepie "pomysł na makaron z sosem grzybowym i kiełbasą" czy jakoś tak i zainteresowało mnie to, bo szybko i mało składników potrzeba, tylko nie wiem jak smakowo. Tak samo znalazłam przepisy na kurczaka jak z KFC, pizze z patelni (ale do tego mam pewne obawy), grzanki z patelni, jakieś kotleciki, coś się wymyśli

.
Bigos po cygańsku? A o tym to nie słyszałam

, muszę poszukać. Gulasz też jest dobrym pomysłem bo właśnie zrobię go w domu i tylko tam odgrzeje. Dziękuję za wszystkie pomysły