Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kolacja z patelni?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-02, 18:56   #7
Vulcana
Raczkowanie

Dot.: kolacja z patelni?

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
Tak tak, wiem że na wyjazdach przy garach się nie stoi, ale właśnie chciałam zrobić jakąś romantyczną kolację taką w pokoju, a nie żeby wtedy gdzieś wychodzić, bo wiadomo czym kończy się taką kolację . A po drugie hm.. stołowanie się codziennie drogo wychodzi, jeszcze właśnie zależy w jakim miejscu, bo ostatnio jak byliśmy w Szczawnicy to za obiad w zwykłej jadłodajni zapłaciliśmy 50zł , a "obiad" składał się po prostu z frytek, kotleta i surówki.. A że jakąś niedołęgą nie jestem w kwestii gotowania, to mogłabym sama coś upichcić na szybko, tylko właśnie pomysłów brakło .

No właśnie robiłam raz spaghetti bolognese i nie bardzo mu podeszło, ja też szczególnie nie przepadam. Ale znalazłam dziś w sklepie "pomysł na makaron z sosem grzybowym i kiełbasą" czy jakoś tak i zainteresowało mnie to, bo szybko i mało składników potrzeba, tylko nie wiem jak smakowo. Tak samo znalazłam przepisy na kurczaka jak z KFC, pizze z patelni (ale do tego mam pewne obawy), grzanki z patelni, jakieś kotleciki, coś się wymyśli .
Bigos po cygańsku? A o tym to nie słyszałam , muszę poszukać. Gulasz też jest dobrym pomysłem bo właśnie zrobię go w domu i tylko tam odgrzeje. Dziękuję za wszystkie pomysły
Myślałam, że załączyłam linka Już to robię
http://kuchniaaleex.blogspot.com/201...-wg-aleex.html
Vulcana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując