prośba o wypełnienie ankiety do pracy dyplomowej
witajcie,
jestem psychologiem na co dzień pracującym z kobietami w ciąży, przygotowującymi się do porodu oraz z młodymi rodzicami. Aktualnie robię specjalizację z seksuologii.
Na potrzeby pracy dyplomowej przeprowadzam wśród mam, które mają dzieci nie starsze niż 5 lat, badania "poród a życie seksualne".
Jeśli możecie proszę wypełnijcie ankietę, która znajduje się tutaj: http://moje-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/respond-58749/sec-vxXFriTf.html
Niektóre pytania są intymne, ale ankieta jest w pełni anonimowa. Wypełnienie ankiety zajmuje ok. 5-10 min
Z góry dziękuję tym z Was, które udzielą odpowiedzi
pozdrawiam,
Karolina PiotrowskaAfrikaansAlbanianArabicAr menianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanC hinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzec hDanishDetect languageDutchEnglishEston ianFilipinoFinnishFrenchG alicianGeorgianGermanGree kHaitian CreoleHebrewHindiHungaria nIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLati nLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianP ersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovak SlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainian UrduVietnameseWelshYiddis h⇄AfrikaansAlbanianArabicAr menianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanC hinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzec hDanishDutchEnglishEstoni anFilipinoFinnishFrenchGa licianGeorgianGermanGreek Haitian CreoleHebrewHindiHungaria nIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLati nLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianP ersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovak SlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainian UrduVietnameseWelshYiddis hEnglish (wykryto automatycznie) » Polish
Edytowane przez psychologica
Czas edycji: 2014-02-02 o 19:10
|