Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z chrzestnym..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-04, 20:09   #2
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Problem z chrzestnym..

Wstydzisz się swojemu narzeczonemu wspomnieć o wujku, jego uzależnieniu i swoich obawach?Nie rozumiem, dla mnie związek zwłaszcza ten który dąży do sformalizowania powinien opierać się na otwartości.Ja bym czym predzej przedstawiła jak sytuacja stoi, przecież razem napewno doszlibyśmy do jakiegoś rozwiązania i Twoje zmartwienie byłoby też Jego zmartwieniem.
My na swoje wesele także zapraszamy dwie osoby, które mają problem alkoholowy, ale wiem jak się zachowują na tego typu imprezach.4 lata temu moja siostra brała ślub i mogłam przekonać się, że zachowywali sie tak jak reszta towarzystwa.Mój narzeczony zna problem tej rodziny i nawet przez myśl mi nie przeszło, że mogłabym się tego wstydzić.To jest mój przyszły mąż, który wie o mnie więcej niż mama czy siostra.(to działa na odwrót).Uważam że nie można mieć żadnych zachamowań wobec siebie

Miałaś okazje zobaczyc zachowanie swojego chrzestnego na innej takiej imprezie?Wiesz mógłby się obrazić gdybyś Go nie zaprosiła, a gdyby się spytał dlaczego nie może przyjść?Wydaje mi się, że nie.