2014-02-02, 21:51
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Cytat:
Napisane przez magnusia
wysypiam się co uznaję za dziwne 
mały leży pod lampą i jest bardzo grzeczny- śpi cały czas, budzi sie na karmienie tylko- dobrze bo ważne aby jak najdłużej leżał pod lampą.
W ogóle nie zapeszając myślałm że będzie gorzej a jest naprawdę OK- jestem w stanie się wyspać, zjeść, wykąpać itp no ale mąż jest teraz ze mną, dobrze że będzie prxez ok miesiąc z nami 
|
Robisz mi nadzieję 
Cytat:
Napisane przez Le La
My jeszcze nie, mam wizyte w srode umojego gina i wtedy zobacze co powie, jak da zielone swiatlo to pewnie wieczorem zadzialamy, ale szczerze, to bardzo obawiam sie jak to bedzie  Boje sie, ze bedzie tam za luzno 
|
Hm, a dziewczyny jak to u was było po cc? Podobno 6 tygodni odczekać ale można szybciej? 
Cytat:
Napisane przez Sheperdess
Dzisiaj dostałam ataku śmiechu przy karmieniu. Małemu wypadł sutek z buzi i z piersi zaczęło sikać pod ciśnieniem, oblało mu całą twarz, a on biedak nie wiedział, co się dzieje i prawie zaczął płakać. Wiem, nieładnie się śmiać, ale minę miał boską. 
|
Ja będę złą matką bo sam opis mnie rozśmieszył to co dopiero gdy nam się to przytrafi
Wczoraj śmiałam się przez 5 mintu bo mój 4-letni brat majstrował przy takim pistolecie na gumowe strzałki, strzelał w nas wszystkich po czym coś się zablokowało i kombinuje i kombinuje, to mówię mu żeby uważał na buzię, on machnął tą małą rączką po czym SZOK - strzelił się z bliska w policzek. Jego mina pt "Jestem w najgłębszym szoku i nie wiem czy mam płakać czy nie" sprawiła że prawie spadłam z fotela w tym swoim 9 miesiącu ciąży 
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00
w ogóle przyznać się która zamawiała zabawkę tą białą pandę , którą em ma polecała ?
Zakupiłam na allegro i dziś dzwonił sprzedawca , że on nie wie co się stało ale bardzo dużo osób wybrało zakup tej pandy i im brakło
|
Rozbawiłaś mnie Wizażanki nakręcają marketing 
Cytat:
Napisane przez ejani
Z ciekawostek dziś się dowiedziałam, że to że mały jest marudny to moja wina dlatego, że go przyzwyczaiłam do bujania  (tak, moja mama. Jakby dziecko nigdy nie noszone i nie bujane nie uspokajało się tak)
|
Jeżeli to pocieszy moja tak komentuje wszystko a dziecko się jeszcze nie urodziło Ostatnio mnei zabiła informacją że z pampersów newborn mam korzystać pół roku i nie wie po co mi te 2jki - mówię że dwa, trzy tygodnei się używa to się wściekła i nie odzywała do mnie do końca dnia. Dziś mi kupiła herbatę koperkową żebym piła bo tylko to będę mogła pić po ciąży, mówię że koperek wzdyma dzieci to dostałam taki wykład na temat tego ile ona dzieci wychowała a ile ja (3 do 0) że tylko machnęłam ręką - nie ma sensu się męczyć 
maruda80 trzymamy kciuki aby wszystko się jak najszybciej ułożyło i żebyście mogli z Maleństwem już zamieszkać w domu!
sharey gratulacje w związku z narodzinami synka!
|
|
|