Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-03, 05:51   #1808
insolito
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
nawijko był taki czas, jakieś 3 m-ce temu, jak był najedzony to kładłam go na łóżku, leżałam koło niego, głaskałam i tak sobie usypiał, teraz nie ma szans. Poza tym Kuba w ogóle nie śpi w swoim łóżeczku, odłożony do niego to już w ogóle czuje się oszukany, a jak próbuję go w nim uśpić to nie wie co się dzieje i płacze. To wszystko przez to, że japk się dziś dowiedziałam "rozpieściłam go" :/
jak to znów dziś bez rosołu? To chyba jakaś pomyłka
U nas też był taki okres, że Piotrek zasypiał ze mną na łóżku, ale odkąd zaczął chodzić niema na to szans. U Was też teraz był skok sprawnośći więc to może przez to

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Black witaj! Moje zdanie - w k.

Jako że mnie nie było parę dni, składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim solenizantom. I może już pójdę spać bo wprawdzie młoda rano grzecznie czeka aż wstanę, ale od jutra mam problem w postaci ferii (Grześ na wolnym niestety wstaje wcześniej niż Ania, pewnie koło 9 przytupie i ją obudzi co może oznaczać że dłużej jak do 10 nie pospię )
My wstaliśmy dziś przed 5 Także tego...

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
insolito u nas drzemka przy uu i na rekach i bez stopniowego oduczania doszlysmy do odkladania na materac. Zrobilam tak: przez kilka dni przy uu do drzemki puszczalam jedna melodyjke; pozniej byl weekend i akurat drzemki wypadly, bo spala w samochodzie i od poniedzialku w porze drzemki puszczam melodyjke, biore Yae na rece, chwile ja tule i... spimy.
black co u Was? Jak z jedzeniem Oliwki?
Właśnie tak myślałam, żeby spróbować w ten sposób

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora