Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-03, 07:22   #1809
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Haniu, Olu, Zosiu, Tomku i Aniu- wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin!!

Nadrabiałam Was, ale przewinął mi się post Black i ja od razu napiszę, później nadrobię, wiec tak:
Ja jestem człowiekiem, który łatwo się denerwuje, irytuje, czego przykładem było ostatnie spięcie z Black. Ale do rzeczy. Jesłi o mnie chodzi, to po przemyśleniu tego i tamtego, po tym co się działo później już w klubie, jako, że byłam jednym z prowoderów dyskusji, napisałam do Black z przeprosinami.
I owszem Black potrafi rozpętać dyskusje, czego powodem są nerwy innych w momencie danym, zrozumiałe. Ale koniec końców jakby nie było to każda z nas jest częścią tego forum, Black to już w ogóle jest członkiem starszyzny
I ja sobie przemyślałam to i owo i moim zdaniem, żeby Black wróciła to nie wystarczy powiedzieć. Myślę, że dobrze byłoby wyedytować swoje wypowiedzi, ostre wypowiedzi się znaczy, w ogóle to czystki można całkiem usunąć i założyć od nowa, będzie szybciej
Po prostu dać dziewczynie komfort, który pozwoli jej się nie natykać na przykre słowa. I w jakiś sposób wdrożyć się od nowa.
Wiadome, że trudno jej będzie mieć pozytywny do nas stosunek (mówię tu o nas jako o tych, które napisały mniej przyjemne słowa).
Ale jest z nami od początku i nie wiem, ale dla mnie to jakoś tak pusto na forum.
Nie ma mnie kto denerwować
Żartuję

Wracaj Black

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora