Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy rosną, w nich maluchy, już jesienią będą zuchy. Mamy październikowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-03, 09:36   #71
pyrtolinka
Raczkowanie

Dot.: Brzuchy rosną, w nich maluchy, już jesienią będą zuchy. Mamy październikowe 201

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
Oby przeszło, mnie nastraszyła jedna Wizażanka, że miała do 6. miesiąca mdłości i teraz modlę się każdego wieczora żeby te dni nie nadeszły... A może np. napić się wody, żeby żołądek dostał sygnał, że coś dostał? Nie wiem, nie znam się Jej

Trzymam kciuki za spokój i pozytywne nastawienie Czekamy na pozytywne wieści
Spróbuje jeść maleńkie porcje ale częściej, może się nabierze Mam nadzieje, że nie będzie to trwało do 6 miesiąca

Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość

prytolinka jak tam twoje twardnienia? dalej boli? Kiedy masz wizyte?

powiedzcie mi dziewczyny kiedy należy wykonać to usg genetyczne bo chyba będę musiała się na nie wybrać do polski bo tutaj raczej nie wykonują takich specjalistycznych usg chyba ze też prywatnie...

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

aa i zapomniałam tż't absolutnie się nie zgodził na imię dla dziewczynki Hania trzeba szukac dalej:p
Wizyte mam jutro jest lepiej, troche czasem boli brzuch jak na @ ale nie jest stwardniały cały czas usg genetyczne? co to? Musisz je wykonać?

Edytowane przez pyrtolinka
Czas edycji: 2014-02-03 o 09:47
pyrtolinka jest offline Zgłoś do moderatora