2014-02-03, 12:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
Napisane przez blond bunny
to popros tz zeby cie nauczyl obslugi cieplodajnego domowego bóstwa, przyda ci sie w razie W  ja pierwszą szkołę zycia u tz, to się nauczylam nosic drzewo, rabac je siekiera, nawet szczypke na rozpałke i palic w piecach  potem czulam dume ze nie musze nikogo prosic o to by mi palil jesli "tylko mnie jest chlodno" (a reszta miala wyje*ane, leniuchy śmierdzące  ).
|
Mogę go w sumie poprosić, chociaż i tak nie widzę tego rozpalania, bo po pierwsze- musiałabym coś zrobić z młodym, jak wezmę go na dwór (bo kotłownia jest poza domem) to musiałabym go pilnować a jak tu się skupić równocześnie na rozpalaniu i pilnowaniu młodego, gdzie tam jest droga prosto na ruchliwą ulicę Poza tym czasem nawet sam tż ma problem z rozpalaniem tego kotła, bo podobno ciężko się rozpala Prędzej poproszę o naukę rozpalania kominka i w ewentualne zimne dni kominek rozpalę Tylko że znowu w kominku jest problem z ciśnieniem i nie chce się nieraz palić, bo swoje lata już ma, no ale lepsze by było to niż nic. Swoją drogą- przydałby mi się grzejnik jakiś na prąd mały to bym nie miała problemu
|
|