Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-03, 15:38   #3485
dark01
Zakorzenienie

GG do dark01 Send a message via Skype™ to dark01
Dot.: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać

Cytat:
Napisane przez somethinggood Pokaż wiadomość
Przy rondzie ONZ mozna zrobic zdj, jak jedziesz z Mokotowa to za rondem po prawej stronie . Nie pamietam ile kosztowalo, bylam z kolezanka i Pan robil jej kilka zdj , a ona sobie wybrala.
Paszport wyrabialam w Urzedzie Ursynowa jakies 3 lata temu ,poza sezonem i czekalam 1, 5 tyg , moze 2 tyg. Zaplacilam 70 zl , ale mialam 50 % . Do zdj bez grzywki , musialam zaczesac wlosy do tylu.

Mam to samo teraz ,musze zrobic fotke do dokumentow i juz mi slabo , zastanawiam sie co zrobic zeby byla ladna. Bez urazy , ale sama nie rozumiem tej proznosci , przeciez kazdy widzi jak wygladam, nikt nie zwroci uwagi jak sie wyszlo na zdj. Oczywiscie w CV mam jak najbardziej korzystne zdj, ale paszport , dowod czy prawko , raczej nie ma co sie przejmowac . A widze , ze tutaj co druga peka przed zdjeciem W obecnym prawku mam zdj jak osoba z Zespolem Turnera i nie moge doczekac sie wymiany.
....
apropos zdięć również tych do dokumentów,radzę skupić się na bardzo dobrym kamuflująco-korygująco-modelującym mejkapie ....to ponad pół sukcesu moim zdaniem

wizażowo&pazurkowo
dark01 jest offline Zgłoś do moderatora