Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na podwyższenie samooceny u mężczyzny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-03, 15:59   #3
ARAKSJEL
Hrodebert

Dot.: Sposoby na podwyższenie samooceny u mężczyzny

Cytat:
Napisane przez SugarFinn Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie: jakie macie sposoby aby podnieśc samoocene waszych partnerów?

Spotykam się z 7 lat starszym mężczyzną, co prawda znamy sie dluzej, ale jestesmy ze soba 1,5 miesiac, jednak zauwazylam ze ma on duzy problem z samooceną. Nie chcę się rozpisywac, ale ma on za sobą nie udane małżeństwo.
Kilka razy powiedział mi coś w stylu, co taka dziewczyna jak ty robi ze mną... Jest wartościowym, wrażliwym człowiekiem, nie ma między nami dużego dysonansu, w dodatku jest przystojny. Jednak czuje jego strach, że nie jest dla mnie wystarczający, że się zafascynuje kimś innym...
Jakich zachowan powinnam sie wystrzegac, a co robic zeby on poczul sie pewniej? Nie chce go też przytłaczac na tak wczesnym etapie znajomosci...
Zastanów się czy warto ,czy pan się nie podbuduje na tyle że zapali ci kopa ,bo życie za krótkie

Oczywiście nie twierdzę że tak robią wszyscy ,ale parę historii w ten deseń słyszałem ,a tak na marginesie to taki chłop może okazać się dość kłopotliwy .
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując