Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-03, 19:53   #4015
mona1
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez JustiLbn Pokaż wiadomość
Jesoo laski, ale miałam dziś stresa Gotuję obiad i po coś tam się schyliłam do lodówki i poczułam, że mam mokre gatki Wstałam, zdjęłam legginsy i pokazuję mężowi, pytam co to? A on- chyba wody Ci odeszły, bo masz tyłek cały mokry Ja, że to nie możliwe, bo chyba bym poczuła. Poszłam zmienić majty i wkładkę, a ona była tylko trochę mokra. Więc nie wiem, chyba się zesikałam w majty, albo na coś siadłam mokrego, bo do tej pory Alicja fika koziołki, a ja oznak porodu nie mam. Nie żebym nie chciała rodzić, ale kurczę nie dziś
Nie przegapisz, bo to mocno boli

Czekamy na zdjęcia i za remont skończony.

To taki sam cel jak mój 15 kg. Z tym, że ja zaczęłam od 52, więc do 67 będzie spoko

Oj chyba jedna paczka to za mało będzie. Zależy od wielkości maluszka. Ale dziewczynki zazwyczaj drobniejsze. Ja mam 1 pakę pampersów 43 szt i w środę zamierzam dokupić babydreamy 1 paczkę.
Tyle, że ja mieszkam na wsi i po pieluchy to muszę kawałek jechać, więc wolę mieć więcej, najwyżej komuś oddam potem.

Ty bidulko.

Ale brzusio ładniutki

Może samo ustąpić. Po porodzie polecam maść Contractubex

Amelka 2006 doczytałam, że miałaś dziś takie przeżycia jak ja Ja nie pojechałam na IP, bo już donoszona jestem, więc czekałam na skurcze. Ale Tobie się nie dziwię. Na szczęście ok u nas, a Ty zobaczyłaś maleństwo
o rany to się najadłaś strachu mi się coś podobnego przydarzyło kilka dni temu nad ranem, nie wiedziałam czy sobie popuściłam czy to wody czy moze mi się to przyśniło
dzięki mam nadzieję ze ten contratubex pomoże, zamówię pewnie od razu w Gemini

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj jestem po wizycie. Zdjęcie poniżej jest tylko dowodem na to co Piotruś wyrabia w moim brzuchu Nawet lekarz się śmiał, bo mały ma stopę niemal w oku. Ale utuczyłam kurczaczka do wagi 2kg322 w dwa i pół tygodnia przyrósł jak nigdy więc jak spytałam czy on nie jest za mały pan doktor skwitował "jeszcze się pani będzie martwiła przy porodzie" Wydaje się że wszystko jest OK. Dostałam już skierowanie do szpitala od niego do wykorzystania kiedy zajdzie potrzeba i mam wypełniać plan porodu. Dostałam też kartkę na ostatnie badania przed porodem i pobrał mi próbkę na paciorkowca. Nawet nie wiedziałam kiedy a ja się przygotowałam na jakies mocne doznania

Piotruś akrobata:
http://bibainfo.pl/pub/195/242/129/1...2018.34.31.jpg
ale krejzol z tego Piotrusia