Jesoo laski, ale miałam dziś stresa

Gotuję obiad i po coś tam się schyliłam do lodówki i poczułam, że mam mokre gatki

Wstałam, zdjęłam legginsy i pokazuję mężowi, pytam co to? A on- chyba wody Ci odeszły, bo masz tyłek cały mokry

Ja, że to nie możliwe, bo chyba bym poczuła. Poszłam zmienić majty i wkładkę, a ona była tylko trochę mokra. Więc nie wiem, chyba się zesikałam w majty, albo na coś siadłam mokrego, bo do tej pory Alicja fika koziołki, a ja oznak porodu nie mam. Nie żebym nie chciała rodzić, ale kurczę nie dziś
Nie przegapisz, bo to mocno boli
Czekamy na zdjęcia i

za remont skończony.
To taki sam cel jak mój 15 kg. Z tym, że ja zaczęłam od 52, więc do 67 będzie spoko
Oj chyba jedna paczka to za mało będzie. Zależy od wielkości maluszka. Ale dziewczynki zazwyczaj drobniejsze. Ja mam 1 pakę pampersów 43 szt i w środę zamierzam dokupić babydreamy 1 paczkę.
Tyle, że ja mieszkam na wsi i po pieluchy to muszę kawałek jechać, więc wolę mieć więcej, najwyżej komuś oddam potem.

Ty bidulko.
Ale brzusio ładniutki
Może samo ustąpić. Po porodzie polecam maść Contractubex
Amelka 2006 doczytałam, że miałaś dziś takie przeżycia jak ja

Ja nie pojechałam na IP, bo już donoszona jestem, więc czekałam na skurcze. Ale Tobie się nie dziwię. Na szczęście ok u nas, a Ty zobaczyłaś maleństwo