Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-03, 19:37   #1922
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Dziekowania za zyczenia -c.d.

a wkleisz fotke roczniaka swojego?
pamietam ze jedna mama zastrzegla ze nie bedzie wklajac fotek ale nie pamietam ktora to... na pewno taka ktora sie rzadko udziela ale za Chiny a nawet i Japonie nie pamietam czy to Ty...

no to zes teraz pojechala po bandzie
ja nie chce "jak najczesciej".. ja chce w ogole, cokolwiek, jakiekolwiek
STO LAT i od nas pociesze cie u nas mama zaczyna sie pojawiac ale tylko przez maruda jak zle sie dzieja a tak tata tata i tata wszystko tata

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Hej. miałam się ost odezwać... No i się odezwałam, ale że pisałam z telefonu to jak to często bywa, nie doszło do Was.... Zresztą teraz już nie ważne... Zaczynam opowiadać
W środę idę na rozprawę ws tego morderstwa co Wam w czerwcu pisałam, steruje się przeokropnie....
Paulinka po 7 dniach od odstawienia antybiotyku dostała kataru i kaszlu... Leczyłyśmy się w domu... Do tego po zmianie mleka 2 na 3 pojawił się ból brzucha a następnie czerwone i suche policzki... No to tak sobie pomyślałam, że może ona ma uczulenie na mleko i to przez nie non stop choruje... W zasadzie od października non stop chora i co raz antybiotyk lub szpital.... Zapisałam ją do pediatry, ale że akurat musiała pójśc na urlop to wizyta dopiero dziś.. Nie doczekałyśmy i w piątek znowu trafiłyśmy do szpitala, znowu z dusznościami.... Całe szczęście, że szybko zareagowaliśmy to dziś nas wypuścili w sumie to nie chcieli. ale że mała już tylko inhalacje tam miała to strach trzymać, żeby czegoś gorszego nie złapała.... To w sumie na tyle.... Mam nadziję, że spowortem tam nie wrócimy... Powinnam jhuż być przez jakiś czas, bo tż narazie w domu... Lece nadrabiać....
Bidulka zdrowks dla Paulinki

NAJLEPSZE ZYCZENIA DLS WSZYSTKICH ROCZNIAKOW

U nas powolutku zanosi sie na raczkowanie i jemy widelcem ssmi jak mamy humor i wogole cos jemy bo znow niejadek sie wlancza

Bokeh pytalas o naszego kolege ktory zmarl zle sie poczul poszedl do szpitala w srode zdjagnozowali bialaczke a w czwartek dostsl wylewu nadal do mnie nie dociera jak tacy mlodzi ludzie moga umierac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora