Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poroniłam-kiedy ponownie się starać?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-03, 22:20   #44
kornelia1942
Przyczajenie

Dot.: Poroniłam-kiedy ponownie się starać?

Witam, ja także poronilam w 6 tyg. ciazy widac bylo tylko pecherzyk Lekarz od razu wiedzial, ze to nic dobrego nie wrózy....no i sie zaczelo krwawienie, a pozniej wiekszy skrzep...po ktorym minał bol brzucha..pomyslalam, chyba juz po wszystkim...krwawie jeszcze ale bardzo słabo..mam nadzieje, że jak ginekaolog powiedzial, widac, na USG bylo, ze pecherzyk przesuwa sie ku ujsciu macicy więc poronienie samoistne bedzie..Jeszcze troszke sie boje oby wszystko sie usuneło..Mialam kiedys łyzeczkowanie macicy, ze względu na polipa endometrialnego( mam nadzieje, ze łyzeczkowanie macicy nie spowodowalo zrostów-czego powodem bylo to poronienie).....Lekarz powiedział abym zrobila jeszcze bete..jeśli spada to wszystko ok,wyniku nie mam(dzis zrobiłam test). Powiedział, aby przyjścna USg po plamieniu,..jak macica sie oczyści po 1 miesiaczce juz mozna znow sie starac....Jestem chya pesymistką bo na razie mam tylko czarne myśli, ze jeszcze coś złego sie stanie..tak pragnelismy miec dzidziusia..a teraz ja kłębek nerwow co odbija sie na chłopaku..wiem, ze on tego nie odbiera jak ja.choć, tez łze nie jedna uronil..jednak ja ciągle o tym mysle...( czy następnym razem sie uda??(co było powodem?? co zrobic by zapobiec kolenemu poronieniu??(
kornelia1942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując