Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mój chłopak wypomina mi każdy grosz...może ma racje...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-05, 09:04   #77
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara
Dot.: mój chłopak wypomina mi każdy grosz...może ma racje...

wiesz przeczytalam wiekszosc wypowiedzi i jestem zdziwiona cala sytuacja. skoro jestescie ze soba piec lat to powinien wiedziec jaka masz sytuacje finansowa. dlaczego kupujac ci prezent za 150 zł ( jego stac) zada podobnie cenowego od ciebie ( ciebie nie stac). kiedy byla jeszcze chodzilam z moim TZtem on pracowal i tez duzo zarabial a ja pracowalam dorywczo. ale jesli byly okazje to prezenty kupowalismy takie na jakie nas bylo stac. i kazdy sie cieszyl z tegoco dostal, bo liczy sie fakt pamieci a nie wartosc. teraz jestesmy po slubie TZ pracuje a ja wychowuje nasza coreczke. jesli zblizaja sie jakies swieto lub rocznica czy urodziny to mam odlozone jakies pieniadze na prezent dla TZta. ale on nigdy nie dopuscilby zebym kupowala jakies drogie zeczy. woli np. szalik ulubionej druzyny lub szaliczek do samochodu.

zastanow sie jak to bedzie wygladac pozniej po slubie. dostaniesz wyplate a on bedzie twoj wyciag sprawdzal ile zarobilas i ile masz jeszcze na koncie a po powrocie z zakupow bedziesz pokazywac mu rachunki z kasy ile na co wydalas.

przemysl cala sytuacje bo wiem ze po slubie zaostrzy sie i juz wtedy nie bedzie wyjscia ani odwrotu.
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując