2014-02-04, 08:18
|
|
🦄
|
Dot.: Miłośniczki Zary- część XXXVI
Cytat:
Napisane przez sskers
No tak, kilka dziewczyn miało taki przypadek, dzwoniły i odzyskiwały dostęp. A jak nie da się konta reaktywować, to poproś o wydruki zamówień. Powinni bez problemu Ci je przysłać 
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------
Mi się nic nie działo do czasu wyprzedaży. Tylko się zaczęły i cały czas coś  Był moment że myślałam że będę musiała jechać włamywać się do baku, ale po pół godziny kręcenia puścił zamek i dostałam się! 
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------
A to lekarz po wywiadzie nic Ci nie przepisał?  Bo że trzeba być "czystym" to akurat wiedziałam.
|
Nie właśnie, byłam u niego wczoraj koło 16 i nawet mi powiedział, że mogę od razu jechać. Dopiero jak dojechałam na rtg to się mnie kobitki podpytały, czy jestem "przygotowana" i doradziły Espumisan i "coś z apteki na przeczyszczenie" Ale w sumie tam wyszło, że nawet nie muszę być na czczo, ale że akurat tego dnia piłam coca-colę to sobie darowałam. No teraz to już bardziej przygotowana nie będę Nawet mi się żreć nie chce po tej nocy pełnej wrażeń...
|
|