Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy jest jakas szansa? metamorfoza
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-04-07, 20:08   #1
minio
Raczkowanie

czy jest jakas szansa? metamorfoza

witam Was kochane wizazanki [img]icons/icon7.gif[/img]
zwracam sie z ogromna prosba o pomoc w metamorfozie. od kilku lat, a w sumie od zawsze nosze dlugie wlosy. problem w tym, ze nie umiem dobrac sobie innej fryzurki. po prostu wygladam w moim mniemamiu zle w czymkolwiek innym. jednoczesnie mam cienkie i rzadkie wloski, ktore sa juz troche zniszczone, poniewaz musze je codziennie myc(w dodatku rano) wiec nie zawsze same maja czas wyschnac. jesli chodzi o podatnosc na ukladanie to uloza sie szybko, gorzej z utrzymaniem tego. zapewne to dlatego, ze sa dlugie. kolor naturalny to ciemny blond, ale po eksperymentach z szamponami koloryzujacymi wygladaja jak rude [img]icons/icon12.gif[/img] aha, nie chce calkiem krociutkiej fryzurki(chlopiecej). poprosze takze o porade odnosnie makijazu i koloru wlosow. cere mam jasniutka i piegowata, oczy niebieskie. postaram sie zamiescic kilka zdjec, aby bylo widac ksztalt mojej twarzy, ktory z reszta doprowadza mnie do szalu, bo juz nie wiem jak go sklasyfikowac. baaaaardzo prosze poradzcie cos, no a jesli nie sadzicie by sciecie wlosow mialo sens to choc kolorek. dodam, ze jestem dosc niska osobka(164). no i na koniec, zdjecia sa troszke przedawnione i ostatnio schudlam(to tez powod do metamorfozy), wiec i buzia mi zeszczuplala. ksztalt jednak pozostal podobny. zdjatka moze niefortunne troszke, ale sa. pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na porady
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ZDJ1.JPG (14,4 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ZDJ2.JPG (24,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ZDJ3.JPG (14,0 KB, 29 załadowań)
Kazało mu, podobne zwykłej dumie,
Czynić, czego nikt lub mało kto umie;
I za tymże impulsem w pokus chwilach,
Duch jego takoż ku złu się nachylał.

Byron "Lara"
minio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując