Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-04, 09:21   #2013
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

może menopauza albo mąż w nocy się nie popisał
No chyba mąż
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Zuzka dostała obrazek i oczywiście do buzi wsadziła od razu.
No to ma coś wspólnego z moją
Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Moja też! Zresztą część obrazka z kolędy u babci zjadła, skitrana w kącie w łóżeczku W ogóle ostatnio jak Młoda dostanie w rękę coś do jedzenia to chowa się w kącie dopóki nie zje Normalnie jak byśmy mieli jej zabrać. Jedynie chrupkiem się dzieli i wtedy trzeba, po prostu trzeba przynajmniej udawać, że wzięło się gryza. Jak nie, to obsmarowuje takim obślinionym chrupkiem pół twarzy
U mnie znowu uwpycha do buzi ile się zmieści żeby jej chyba nikt przypadkiem nie zabrał.
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
No oczywiście że jak zwiał z tym obrazkiem do drugiego pokoju to do gęby od razu

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jesli to pytanie juz padalo to przepraszam, ale co robicie na walentynki, jesli je obchodzicie?
My to powinniśmy porządnie cos zaświętować z okazji że jednak wróciłąm do domu. Będzie mama to może wybierzemy się do kina i na jakieś żarełko.
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Dostałam propozycje z PUPu opisze wieczorem w k.
młody wczoraj odkrył, że ma nos, wsadza palca w dziurke, przewaznie lewą a prawa dmucha jakby miał katar i chciał sie go pozbyc
Mi tak Oliwka wkłąda palce do ucha i ma z tego radochę wielką.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora