Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-04, 09:24   #2014
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Dawid opróżnił szafkę z plastikowymi pojemnikami i właśnie próbuje sobie założyć jeden na głowę a taki śpiący był...
Zapytałam go czy idziemy na śniadanko, to stał pod drzwiami kuchni (zamykam, bo człowiek demolka ze mną mieszka ) i buczał
Czekam aż zaśnie, zrobię MelB (chociaż najchętniej, to bym się z nim położyła), poogarniam, poczekam czy ta mafleja listonosz coś przyniesie i pójdę z chłopięciem gdzieś, najchętniej to bym do lidla poszła poczekam może na smarkatą (półkolonia w szkole) i ją wezmę, prawie za tragarza porobi

Miał dziś przyjść lekarz na kąpiel Dawida. Nie odbierał wczoraj. Dzisiaj też poczta. No i nie dzwonię juz do niego. Stwierdziłam, że lepiej mi za tydzień to zrobić. G. prawie kończy o 16 wtedy, to łazienkę przygotuje jak on Dawida przejmie, bo Młody do łazienki też wejśc nie może bo otwiera kibel, szafkę i włącza mi pralkę
No a poza tym to przez ten tydzień sobie jeszcze sami pościągamy.
Elllmi jak Wam schodzi? Krew się pojawia?

Sylwia biednaś TY

Marsi zdrówka dla Leosia jak czytałam opis małżona to mi od razu ta reklama zaświtała we łbie

Lady Piotras debeściak

SZAJA! Mam pytanie, Ty Agu przestawiałaś z Bebilonu na Bebiko po roczku? Bo kurcze zastanawiam się, czy mogę tak z Dawidem zrobić? on je butlę tylko na noc i zazwyczaj jedna w nocy i rano po 6 i w sumie nie idze nam już tyle tego mleka a Bebiko tańsze. Duża różnica w składzie jest?

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora