Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy kupowałyście na allegro komplety pędzli? (pędzle z allegro)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-05, 10:46   #170
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika
Dot.: Czy kupowałyście na allegro komplety pędzli?

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
tzn ja zlozylam reklamacje odnosnie 2 pedzelkow i dostalam nowe (z ktorych jeden juz sie popsul znowu (do podkladu niby z lancome... haha dobre sobie:/)) ale wiem ze niektore wizazanki reklamowaly u edyty-ok i chyba u makona tez cale komplety (cos tak kojarze).
a ten pędzel to nie lankrone, czy coś takiego? bo tak mi się wydaje

ja tez mam od makona, jestem zadowolona

Magju, jak się spisuje zestawik? dopiero teraz jakoś zauważyłam że to sobol-kucyk. Czy rzeczywiście są takie sztywne, jak napisała wizażanka? (wiem że do sobola porównania nie masz ale może do samego kucyka? albo do pędzla do podkładu sephory?)

Wogóle to z przykrością muszę stwierdzić że zestawy pędzli potaniały, w tym sensie że dlaczego nie poczekałam pół roku

np ten:http://www.allegro.pl/item199368311_..._podkladu.html
tylko 99zł i tyle pędzelków slicznych
a ten: http://www.allegro.pl/item200922756_...tis_sobol.html to jest dokładnie taki jaki ja mam i teraz po 99 a wtedy był po 129.

no to jak juz narzekam to jeszcze trochę

uważam że powinny być też zestawy pędzli które by się składały z samych pędzli do cieni, ewentualnie z tymi do pudrów i różu, ale bez tych dwóch: spiralki i grzebyczka; bo jednak te pędzle(jeżeli można je tak nazwać) można dostać wszędzie bez problemu, i podobnie jest z pędzlami do różu i pudru: też dostanę wszędzie. I np ktoś kto chce sobie kupic pędzlelki ale posiada już do pudru i grzebyczki a nie ma możliwości kupienia reszty np w sephorze, to jest zmuszony kupić cały zestaw który się składa z pędzli które już on posiada.
Ja bym chciała sobie kupić jesscze jakiś zetawik pędzli ale nie kupię nie potrzebuję dp pudru itd, tylko paru do cieni.
No

Edytowane przez gothika
Czas edycji: 2007-06-05 o 11:14
gothika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując