Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-04, 12:40   #1021
redangels
BAN stały

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.8

Cytat:
Napisane przez nothing_personal Pokaż wiadomość
Trochę nie wypada w takiej sukience iść, ale możesz pójść np. w spódnicy i ładnej bluzce albo szukaj na szmatach, przecież tego tyle jest, w moim mieście nie otwierają nic innego jak lumpeksy. Nie musisz kupować torebki kopertowej, może być zwykła mała torebeczka, poza tym buty można kupić przez internet i wyjdzie taniej.Można się ubrać tanio i z klasą. Największy wydatek będzie z prezentem/ kopertą dla pary młodej.
Zapomniałam dodać, że w maju może być i 30 stopni.
Czemu nie pasuję Mi się ona podoba, trochę się świeci. U mnie na szmatach nie ma weselnych kiecek. Są zwykłe sukienki, ale bardzo rzadko. Np mam jedną na szelkach czarną w białe kropki, zwykły materiał. Nie widziałam nigdy na szmatach sukienek ze śliskiego materiału typowo weselnych. Takich nawet nie lubię. Lubię ze zwykłego materiału. W maju może być różnie, może być gorąco a może być zimno całkiem i padać deszcz.

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez lazada Pokaż wiadomość
po linii najmniejszego oporu

Redangels, zawsze możesz pójść tylko na ślub do kościoła. W końcu to jest najważniejsze, a nie wielkie weselisko. Ubierzesz się ładnie, kupisz koleżance kwiaty czy co tam sobie będzie życzyła na zaproszeniu i moim zdaniem nie powinna się obrazić.
Głupio bym się czuła dając np same kwiaty. Mogą życzenia być pod kościołem. Wszyscy będą koperty dawać, a ja dam tylko kwiaty. Na pewno będzie kamerzysta. Będą potem na kamerze oglądać , że dałam same kwiaty. Jak nie będę miała kasy na kopertę, buty, kieckę itp to nie pójdę . Najwyżej się obrazi
redangels jest offline Zgłoś do moderatora