2014-02-04, 11:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Cytat:
Napisane przez BERBIE
dziś mamy równo 19 tygodni
|
to już zaraz połowa 
Cytat:
Napisane przez BERBIE
mnie przedtem też kuło ale nigdy tak mocno...
|
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnego 
Cytat:
Napisane przez anitaxas
dzisiaj mamy równo 30tc!!!!
|
 to już tuż tuż 
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy
Braawo  Super!!
a u mnie dziś półmetek 
|

Cytat:
Napisane przez agatkaa1
jakoś nie mogłam zasnąć ;/ chyba musiałam odreagować te porządki po drugiej str mieszkania  i ciągle widziałam przed oczami i babcię i dziadka, jeszcze się zdjęć naoglądałam
a później starałam się pocieszać tym co gdzie i jak urządzić...no i mamy dwie sprzeczne propozycję z Tż na część remontów... 
|

Cytat:
Napisane przez agatkaa1
Jojla do jakiego ginka idziesz?? i trzymam 
|
idę do tej pani doktor, która zajmowała się mną w szpitalu
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
I nie poszliśmy do lekarza. Wszyscy zaspaliśmy 
|
To znaczy, że sen był dobry 
Cytat:
Napisane przez Mlebidakin
bylam u endo - mam 3 meisiace brac leki na prolaktyne, potem badania i dopiero ciaza..... ide to skonsultowac z ginem - wizyta dopiero 20 
|

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin
chodzi o to, ze ja nie dam dłużej rady z praca.... a tu trzeba czekac
chyba zaczne szukac innej; mnie nie dołuje czekanie na ciąże tylko obecna sytuacja zyciowa, której nie zmieniam, bo czekam na ciążę
|
Kochana biorąc pod uwagę jak na Ciebie wpływa aktualna praca to może mimo wszystko warto się za czymś nowym chociaż rozejrzeć 
Cytat:
Napisane przez edytte
Z każdym dniem mdłości przybierają na sile, nawet spać nie mogę. Niby nie wymiotuję, tylko odruch... choć już parę razy prawie tym by się skończyło.
Nie mogę nic jeść, wszystko mi śmierdzi, ja już chyba zapomniałam jak to jest być w ciąży.
Nie wiem jak to będzie z pracą codziennie jest coraz gorzej  . Nic nie pomaga.
|
Współczuję a jednocześnie uśmiecham się czytając jakie piękne masz objawy ciążowe Dzidź Ci daje popalić za te wszystkie stresy  
Cytat:
Napisane przez Luna0
Hej, nie zdążyłam wczoraj napisac bo miałam gości.
No więc w skrócie Kamil ma opoznioną mowę na 5 miesiąc, ale wyjdziemy z tego. Gorsze jest to że ma za długi język (niezwykle rzadkie ale się zdarza) i powinien mieć jak najszybciej podcięte więzadełko, chociaż to powinni mu zrobić w szpitalu zaraz po urodzeniu. Teraz będą okropne cyrki znaleźć chirurga i zmusić Kamila który nie da sobie dotknąć buzi i wpada w szał jak ktoś mu karze leżeć... 
wizyty mamy co 2 tyg, Kamil ogólnie rozwija się fajnie 
jeszcze nam kazała iśc do neurologa z nóżką i na rehabilitacje ale na to nas nie stać a nic mu znowu nie jest takiego..
|
Mam nadzieję, że jakoś uda się z tym zabiegiem tak, żeby jak najmniej było nerwów i stresu
|
|