Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-04, 13:23   #4156
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
wino i orzechy wpływają dobrze na rozrost endometrium. Jeśli stymuluje się owulację lekami to bardzo często te leki powodują liche endometrium i trzeba mu dopomóc [COLOR="Silver"]
dziękuję za odp. Widzę, że muszę się jeszcze sporo nauczyć

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
No więc jestem już po wizycie. Na wejściu gin zapytał czy przyszłam po coś na wywołanie czy też z nowym cyklem - na co ja odpowiedziałam, że nie wiem
Spojrzał na USG i powiedział, że endometrium zupełnie nie wygląda jakby dopiero szykowało się na okres - więc założył, że to jednak jest już nowy cykl. A potem zachwycał się moimi pęcherzykami Po raz pierwszy powiedział o nich coś miłego Ale na razie się nie podniecam za bardzo, bo to mimo wszystko są drobne pęcherzyki, ale powiedział, że przynajmniej 2 wyglądają jakby szykowały się na ten cykl

Widzę, że Wiecznie już wytłumaczyła o co chodzi
Ja mam problemy ze wzrostem endometrium, a w tym cyklu będę mieć jeszcze stymulację, więc w ogóle moje endo pewnie się wypnie... tak więc muszę je dokarmiać
no to super
biedna

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Właśnie oglądam wyniki Tż Matulu jakie to dokładne jest. Nawet obrazki są, wykresy, nie za bardzo wiem o co chodzi

Ale l. plemników się zwiększyła

z 14 mln/ml do 112,5 mln/ml

i ruch postępowy

z 17% do 42%

Niestety patologia została taka sama 2% (wady główki ma aż 95% plemników, ale było 98% )

Ma podwyższone leukocyty i jakieś bakterie

Ale się cieszę
ciesze się, że wyniki są dobre

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora