2014-02-04, 15:16
|
|
|
Przyczajenie
|
Ręcznie wykonany prezent dla chłopaka...?
Czeeeść. Mam problem. Mój facet ma niedługo urodziny. U nas w związku nie ma romantyzmu i słodkości, nie lubimy tego jakoś szczególnie, więc miśki na prezent, jakieś słodkie kapcioszki itp odpadają. Już mu kupiłam bez okazji jakieś ubrania, perfumy, kosmetyki, także na poprzednie urodziny. To jego drugie urodziny jakie obchodzić będziemy wspólnie. Jako że nie bawimy się w niespodzianki, bo czy niespodzianka, czy spodzianka, prezent i tak będzie fajny i wywoła uśmiech, zapytałam go wprost, co chciałby dostać. Odpowiedział, że coś, co sama zrobię. Czasu zostało niedużo, bo tydzień. Dokładnie tydzień. Co do jego zainteresowań, to lubi muzykę, metal i rock, jest mechatronikiem, lubi gotować i jeść... W sumie tyle z takich najistotniejszych rzeczy. A, no i ma 21 lat. Tzn to będą jego 21 urodziny. Ma ktoś jakieś propozycje, co do tego, cóż ręcznie wykonanego mogłabym mu podarować? Może upiec jakiegoś śmiesznego torta, może zrobić jakieś fajne danie, a może... może... ewentualnie można coś kupić, ale co?! Na pewno chciałabym mu dać coś praktycznego, nie jakieś gunwa jak miśki, przytulaki czy modele samochodów.. Błagam, pomóżcie!!!!!!!!
|
|
|