Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-04, 20:23   #2119
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
aaa no i mialam pisac ze Miko juz ladnie chodzi
brawo
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
a ja mam stresa przed jutrzejszym dniem
wczoraj zmarl wujek, brat rodzony babci od strony mamy no i mama na pogrzeb idzie. malz w tym tyg na dwojki a ja jak na zlosc jutro mam wywiadowke wrrrr. no i problem bo co z kuba juz mialam wizje ze przyjade w przerwie i wzme go na zebranie, pisze serio! pol godzinki to jakos bym dala rade ale zadzwoilam do szwagierki i przyjedzie z nim posiedziec. niby tylko 2 godz od 13 do 15 ale i tak mam stresa ze hej...
mlody ja lubu, z reszta widze ze on szybciutko sie przekonuje do "obcych" ale martwimnie ze to wypadnie akurat na drzemke i mlody jak wstanie i zobaczy obca twarz to moze byc nieciekawie
mam nadzieje ze jakos dadza sobie rade....
na pewno szwagierka sobie poradzi a Kubulencjusz bedzie grzeczny bo to juz duzy kawaler jest!

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
na pewno sobie dadzą ja w czwartek znowu biore Amelusie na egzaminy, pierwszy mam o 9.30 a drugi dopiero o 11.... musze wziąć wózek, szame i w ogóle... ajjj.. cięzka przeprawa będzie, kumpela przyjdzie i będzie sie opiekować Amelką

dobra ide sie uczyć, do jutra lejdisy!
to dopiero wyprawa sie szykuje

zachciało mi sie jesc, nie chce mi sie ruszyc dooopy, żeby sobie zrobic, ja pierdziu- szczyt lenistwa osiagnełam własnie
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora