2014-02-04, 20:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Napisane przez eff8
aaa no i mialam pisac ze Miko juz ladnie chodzi 
|
brawo 
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
a ja mam stresa przed jutrzejszym dniem 
wczoraj zmarl wujek, brat rodzony babci od strony mamy  no i mama na pogrzeb idzie. malz w tym tyg na dwojki a ja jak na zlosc jutro mam wywiadowke wrrrr. no i problem bo co z kuba  juz mialam wizje ze przyjade w przerwie i wzme go na zebranie, pisze serio!  pol godzinki to jakos bym dala rade  ale zadzwoilam do szwagierki i przyjedzie z nim posiedziec. niby tylko 2 godz od 13 do 15 ale i tak mam stresa ze hej...
mlody ja lubu, z reszta widze ze on szybciutko sie przekonuje do "obcych" ale martwimnie ze to wypadnie akurat na drzemke i mlody jak wstanie i zobaczy obca twarz to moze byc nieciekawie 
mam nadzieje ze jakos dadza sobie rade.... 
|
na pewno szwagierka sobie poradzi a Kubulencjusz bedzie grzeczny bo to juz duzy kawaler jest!
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
na pewno sobie dadzą  ja w czwartek znowu biore Amelusie na egzaminy, pierwszy mam o 9.30 a drugi dopiero o 11.... musze wziąć wózek, szame i w ogóle... ajjj.. cięzka przeprawa będzie, kumpela przyjdzie i będzie sie opiekować Amelką
dobra ide sie uczyć, do jutra lejdisy! 
|
to dopiero wyprawa sie szykuje 
zachciało mi sie jesc, nie chce mi sie ruszyc dooopy, żeby sobie zrobic, ja pierdziu- szczyt lenistwa osiagnełam własnie 
|
|
|