2014-02-04, 21:46
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Napisane przez eff8
aaa no i mialam pisac ze Miko juz ladnie chodzi 
|

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
Jutro jade usunąc tego zęba nieszczęsnego  nie powiem, zebym była zadowolona z wizji wyfruniecia z portfela prawie 150 zł
ojjj, to tak jak ja, zanim wybiore jakiekolwiek to przymierze ze 20 par  bo ja mam problem z dużą róznica miedzy talią a biodrami  i zeby nie odstawało, nie marszczyło sie, nie pipczyło to mierze i mierze i mierze...... najchętniej to szyłabym dziny na miare u swojej krawcowej  ale ona konsekwentnie odmawia 
|
Kciuki za wizytę.
A co do spodni - mamy to samo 
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
|
Wiosnę którego roku? 
A co do Walentynek -  
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
a ja mam stresa przed jutrzejszym dniem 
wczoraj zmarl wujek, brat rodzony babci od strony mamy  no i mama na pogrzeb idzie. malz w tym tyg na dwojki a ja jak na zlosc jutro mam wywiadowke wrrrr. no i problem bo co z kuba  juz mialam wizje ze przyjade w przerwie i wzme go na zebranie, pisze serio!  pol godzinki to jakos bym dala rade  ale zadzwoilam do szwagierki i przyjedzie z nim posiedziec. niby tylko 2 godz od 13 do 15 ale i tak mam stresa ze hej...
mlody ja lubu, z reszta widze ze on szybciutko sie przekonuje do "obcych" ale martwimnie ze to wypadnie akurat na drzemke i mlody jak wstanie i zobaczy obca twarz to moze byc nieciekawie 
mam nadzieje ze jakos dadza sobie rade.... 
|
Kciuki!
Laurko, cudne rzeczy na Twoim blogu! 
Jestem głoooodna... Jeść czy spać? Oto jest pytanie! 
A, i zapomniałabym - zdrówka dla chorowitków!
|
|
|