Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-04, 21:46   #2123
Ultra81
Rozeznanie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
aaa no i mialam pisac ze Miko juz ladnie chodzi

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Jutro jade usunąc tego zęba nieszczęsnego nie powiem, zebym była zadowolona z wizji wyfruniecia z portfela prawie 150 zł

ojjj, to tak jak ja, zanim wybiore jakiekolwiek to przymierze ze 20 par bo ja mam problem z dużą róznica miedzy talią a biodrami i zeby nie odstawało, nie marszczyło sie, nie pipczyło to mierze i mierze i mierze...... najchętniej to szyłabym dziny na miare u swojej krawcowej ale ona konsekwentnie odmawia
Kciuki za wizytę.
A co do spodni - mamy to samo

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

Przypomnialo mi sie...
malz byl w niedziele u tesciow. babcia kupila mlodemu kurteczke na wiosne. rozmiar 110/116

abojawiem, pewnie nic
Wiosnę którego roku?
A co do Walentynek -

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
a ja mam stresa przed jutrzejszym dniem
wczoraj zmarl wujek, brat rodzony babci od strony mamy no i mama na pogrzeb idzie. malz w tym tyg na dwojki a ja jak na zlosc jutro mam wywiadowke wrrrr. no i problem bo co z kuba juz mialam wizje ze przyjade w przerwie i wzme go na zebranie, pisze serio! pol godzinki to jakos bym dala rade ale zadzwoilam do szwagierki i przyjedzie z nim posiedziec. niby tylko 2 godz od 13 do 15 ale i tak mam stresa ze hej...
mlody ja lubu, z reszta widze ze on szybciutko sie przekonuje do "obcych" ale martwimnie ze to wypadnie akurat na drzemke i mlody jak wstanie i zobaczy obca twarz to moze byc nieciekawie
mam nadzieje ze jakos dadza sobie rade....
Kciuki!

Laurko, cudne rzeczy na Twoim blogu!

Jestem głoooodna... Jeść czy spać? Oto jest pytanie!

A, i zapomniałabym - zdrówka dla chorowitków!
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora