Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-04, 22:18   #2009
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Bunny to nie ja robie, tylko koledzy Tzta... tragedia z chlopami.
Dobra,ja wxielam prysznic, nie zadbalo o moje cialo nic poza mydlem dove haha i gra!
nie mam na nic czasu, Tzta nie ma, a musze nas zrywac z rana na te badania..

Bunny, ja na priv ci jeszcze nie odp, ale zgadzan sie z twoim ost.postem w dwustu %
Lubie dbac o siebie, lepiej sie czuje gdy sie ogarne-wiadomo . Ale od kiedy mam dziecko, pielegnacja to min.czasu, wole sie bawic z dzieckiem. A do tego jak mowisz- ile to my juz razy w nocy jechalysmy na gwalt do szpitala... z olejem tam siebie nie widze.
olac te zawistne babole.

A powiedzcie mi jeszcze, ktore biovaxy w biedro sa bez protein?
dzis bylam,ale kupilam tylko micela, odzywke timotei i czerwony lakier. Po biovaxy wroce jutro.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Aha i jeszcze- jestem z moim tz jyz ladne kilka lat ale naorawde piekna dla niego czuje sie od momentu kiedy mam6 dziecko- widzial mnie juz chyba w kazdym stanie, dodam ze byl przy calym porodzie i wszystkim co z nim zwiazanym. A nadal dzialamy na siebie jak para nastolatkow

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
te biovaxy sa proteinowe.
u mnie w biedro wymiecione do zera.
kylie juz wyrazila opinie ze tragedia, truskawkowa tez zadowolona nie byla... hmm..

my 10 lat razem i to samo tylko zmeczeni igraszkami szybciej...