Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kto zaczyna? ;)
Wątek: Kto zaczyna? ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-04, 21:28   #25
piankai
Rozeznanie

Dot.: Kto zaczyna? ;)

[QUOTE=Dariaa1993;44983541]Witamy, witamy to napisz coś więcej, jaka dietę będziesz stosować? Jakieś ćwiczenia?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez piankai Pokaż wiadomość
bleee nie lubie miodu ja jeszcze zjadlam troche paluszkow
ciekawe czy na wadze nie bedzie wiecej jutro,az strach,czuje sie taka pelna i gruba
marzy mi sie kupic bieznie ,mialam juz ,ale przeprowadzalam sie i musialam sprzedac kupilam suszone sliwki wrzucilam 3 do wody i wypije naczczo ,moj najwiekszy problem to taki ze wyprozniam sie 1-2 na tydzien koszmar ! kiedys te sliwki mi pomagaly ...moze akurat ,,macie jakies sprawdzone sposoby?[COLOR="Silver"]

Haha na początku zamiast bieżni przeczytałam bieliznę i tak sobie myślałam o co chodzi... Uwielbiam ćwiczyć na bieżni Z tym wyproznianiem to i ja mam problem.. Ostatnio zaczęłam popalac papierochy.. wiem, wiem.. Ale pomaga

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja Ci dam papierochy !!! wez nawet nie zaczynaj ! ja tez podpalalam..i zaczelo mnie wciagac wiec przestalam ,zreszta po jakims czasie oslabisz kondycje .. nie wolno

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Dariaa1993 Pokaż wiadomość
Jestem w Niemczech. Obecnie mam urlop wiec mam dużo czasu To super! ja w życiu nie zrobilabym 60 brzuszków.. Ale zarobiłam trening całego ciała z mel b, nie jestem nasycona, jeszcze przysiady i może jeszcze coś? A po ćwiczeniach jogurt naturalny z miodem, musli i bananem
60brzuszkow to nie tak duzo ..ja rozpoczelam 30 dniowe wyzwanie-brzuszki wiec w pierwszy dzien zrobilam 20 a ostatniego dnia musze zrobic 125
piankai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując