Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rzucić palenie
Wątek: Rzucić palenie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-05, 15:40   #1806
SK77
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to SK77
Dot.: Rzucić palenie

Cytat:
Napisane przez Wioletta28 Pokaż wiadomość
Witamy brombusia! Bardzo sie ciesze, ze caly czas ktos nowy do nas sie przylacza Ale dlaczego reszta sie nie melduje?? Brombusia a Ty to sie ciesz poki mozesz, bo Twooj dzien juz jutro
Co do tycia, to chyba zmuszona bedziesz powitac nowe kilogramy, jak 80% nas. Z tego co kojarze, to wiekszosci udalo sie przybrac, wyjatkami sa np. Emusia (a gdzie ona??), Ja caly czas jestem na etapie przywracania sprawnosci mojemu metabolizmowi! Opona na brzuchu dalej dumnie ze mna paraduje, z czego JA nie jestem dumna I pozbycie sie jej spedza mi sen z powiek, no ale to nic, przynajmniej nie pale!! Najbardziej jednak boje sie mojego wjazdu do Polski -i spotkania z moja psiapsiolka, ktora pali jak lokomotywa! Tojuz za tydzien A naszym zwyczajem bylo siadanie na balkoniku, picie kwaki, tudziez piwka, i spalanie przynajmniej pol paczki naszych ukochanch malboraskow przy plotkowaniu... ech! to bedzie ciezka proba i mam nadzieje, ze ja przejde..
Sielska, dziki za wytlumaczenie blONdynce Pieknego dnia Wam zycze z rana!
Witam ponownie.Ja mysle ze lepiej jest z opona paradowac niz z fajka w gebie.
Ja tez niestety przytylam.Ile?Nie wiem i nie chce wiedziec .
Niewazne.Dziewczyny trzymajcie sie.Jak przyjdzie ochota na zafajczenie to zajmijcie sie czyms.Ta chec do zafajczenia zazwyczaj nie trwa dlugo(u mnie kilka minut trwala).A wiec wytrwalosci zycze .