Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-05, 10:12   #4119
Roane
Wtajemniczenie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11

Dzisiaj w nocy odkryłam nowy ból ciążowy. Do tej pory stawy biodrowe jeszcze mnie nie bolały

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
A z tych ostatnich wszystkich przygód zapomniałam Wam napisać, ze mój syn zaczął sie uśmiechać świadomie
Zeby było zabawaniej pierwszy raz porządnie (tzn. Nie tak, ze sie zastanawialiśmy czy to był uśmiech czy nie) uśmiechnął sie do... własnych bąków Jak go tak strasznie męczyły gazy i udało mu się w końcu się ich pozbyć to uśmiechnął się od ucha do ucha po prostu
Heh, prawdziwy facet, odrobina humoru toaletowego i banan na całą twarz

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
(...)
Też to słyszałam,że mam za małe piersi,żeby mieć pokarm
I że jestem za szczupła,mam za wąskie biodra,żeby normalnie urodzić
(...)
W małym ciele duży duch

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
to jestem po wizycie
Więc tak ... postęp jest - rozwarcie na 2 cm, szyjka mega krótka i gładka i czekamy tylko na skurcze
A skoro jest postęp to do szpitala mam iść w sobotę rano żeby zrobili mi ktg i zdecydowali czy zostaję czy mam się zgłosić w poniedziałek. Ale moja lekarka obstawia że powinnam sama urodzić do soboty - no się okaże
Dostałam L4 jeszcze na te parę dni tylko mój TŻ się zasmucił że musi do końca tygodnia do roboty chodzić
(...)
Jakby znał przyjemność brzucha dźwigania to by się cieszył że może zamiast tego do roboty uciec

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
(...)
A no i skoro mamy już 4 tyś postów to musimy się sprężyć i do piątku walnąć tysiączek to zdąże przed szpitalem nową częśc założyć
Marne szanse, ostatnio jakoś cicho na wątku Selena urodziła i nie ma komu postów nabijać

Cytat:
Napisane przez poczatkujaca-dagmara Pokaż wiadomość
(...)
Ciocie wizażowe bardzo dziekujemy z Borsukiem(mój mąż mówi na niego mała kurka(wtf-pytam czemu nie kogucik,a on ze jego syn jest piekny jak dziewczynka ) za wszystkie komplementy

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
470 euro kosztuje jedna dawka. Pierwsza starczyła na dwa razy ( listopad grudzień) w styczniu cała poszła na raz w lutym tez. W marcu będziemy kupowac juz dwie dawki za jeden raz. Wszystko zależy od wagi
Straszne, a co mają zrobić rodzice których na to nie stać

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
A może nową część dać by już na odchowalni,skoro większość rozpakowana?
Jak myślicie?
Ja w sumie nie widzę większej różnicy między pisaniem tu a tam.
Mój TŻ wczoraj wymyślił, żeby przenosiła z tydzień, to on zdąży zlecenia pokończyć i będzie mógł dłużej wolne wziąć. Więc wg inteligentnego planu mojego pana i władcy mam być w ciąży jeszcze wieki i zostać marcówką