Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-05, 10:27   #2188
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Rozkrzyczała się nad kubkiem z kaszą Ani jednej łyżki. Więc siedzi w krzesełku, dałam ten kubek, pewnie zaraz wyleje na siebie - zobaczymy.

Nie obrażam się
no to fajnie bo moje porównanie do pieska było średnie ale
znaczy się też się martwię,ze oglądając program TV myślę o Amelce i biednej Debrah, wiesz tonocy brzytwy się chwyta

co do Twojego kp to ja nie będę Ci nic sugerować, uważam,że to Twoja sprawa i nie powinnaś czuć presji,że jak przestaniesz karmić to będzie lepiej albo i nie ot!
z moich obserwacji:
Sami- na cycku 2 lata, apetyt bardzo średni, wybredny do dziś jak francuski piesek
Leo- na piersi ponad 10 miesięcy, je wszystko, łącznie z kaparami, owocami morza, wczoraj zajadał się kapustą kiszoną , ewidentnie interesują go wszystkie smaki i nie ma rzeczy któej nie chciałby spróbować
ale powiedz mi kochana skąd ja mogę wiedzieć czy on by tak nie robił gdyby był nadal na piersi
najważniejsze to nie ulegać presji otoczenia odnośnie uu, Ty jesteś matka i to Ty powinnaś decdować a nie inni

wiesz a meneq dobrze mówi, może ona powinna sama zadecydować kiedy będzie jadła?
zostawiaj w widocznym miejscu ale nie podsuwaj
no i pamiętaj,że nie wszystko działa od razu na każdą metode potrzeba kilku dni prawda?
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora