Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-05, 16:00   #4206
Le La
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11

Hejo dziewczynki

U nas dzisiaj zabiegany dzien. Rano wizyta z Alkiem na usg bioderek, wszystko ok, potem moje pobranie krwi w laboratorium, no i na koniec bylam na przegladzie wadzajny u gina
A wiec pan doktor stwierdzil, ze moja macica wyglada jakby nigdy nie byla w ciazy i nie rodzila , ciecie krocza calkiem wygojone, generalnie wszystko ok. Aha byl w szoku, ze mam takie rewelacyjne wyniki krwi po takim krwotoku i przy kp i ze tak szybko doszlam do siebie po takim ciezkim porodzie. Jestem terminatorem Zielone swiatlo na seks juz mamy , jedynie kazal mi sie wstrzymac jeszcze z miesiac z intensywnymi cwiczeniam i jazda konna co mnie bardzo zmartwilo, bo myslalam, ze moze w weekend na koniki skocze, a tu doopa, no ale trudno.

Selena Hania sliczna. A co do samopoczucia, to minie. Pomalutku i dojdziesz do siebie. Spokojnie Kochana.

cebulova Gratulacje!!!! Napisz cos wiecej o porodzie.

Perfuzja Emil sliczny pulpecik

lolita dajesz, dajesz laska Pogon ta Lenke, niech juz wychodzi

A w ogole to stwierdzilam, ze odstawiam bobotic Alkowi, bo sie biedny meczy z gazami jak cholera. Moze to po tym Zobaczymy, czy cos mu sie poprawi