Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-05, 16:08   #1119
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Hej

strong - ughh to nie dobrze , oby Wam szybko minely ciche dni

Dziekuje ze pytasz czuje sie dobrze jedynie co to troche kondycja mi padla i co jakis czas musze sobie odsapnac ale nie jest zle

martynka - wspolczuje i trzymam mocno kciuki zebyscie znalezli jakies fajne i tanie mieszkanie!

butter - ja tez mam takiego lenia ze glowa mala

strippi - wszystkiego naj dla Julci!

malenstfo - wszystkieg naj dla Asi i Dominiki!

onyks- wracaj szybko do formy!

Dzieki dziewczyny ze pytacie o nasz wczorajszy wypad do museum Bylo super! Pierwszy raz bylismy w tym miejsce troche daleko bo jechalismy ponad godzine ale bylo warto! Dzieciaki mialy radoche byly rozne pomieszczenia z zabawkami edykacyjnymi , zjezdzalnie , klocki , puzzzle. Pomieszczenie gdzie mozna bylo sie bawic woda i pileczkami ( dzieciaki mialy urbane specjalne wdzianka jak mali naukowcy ) Byla tez kafejka gdzie moglismy zjesc cos na cieplo. Dominikowi i Majce wogole sie nie usmiechalo ze musimy wracac do domu. Ale jak tylko ruszylysmy autem to padli Wrzuce Wam w k. zdjecia zaraz Juz planujemy kolejna wycieczke!

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2014-02-05 o 16:15
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora