Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-05, 17:08   #2894
positive rebel
Rozeznanie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Dobrze wiedzieć, że nie ja jedna wychodzę za mąż za swojego pierwszego chłopaka Czasem jeszcze mam minimalne obawy, że co, jak pójdę do pracy i się zakocham albo coś? Nawet zdarzały się tego typu koszmary. Ale z drugiej strony z moim TŻ tak idealnie do siebie pasujemy, czuję się z nim tak dobrze, rozumiemy się niemal bez słów, nie kłócimy prawie wcale... wszyscy się śmieją, że my aż nienormalni, bo tacy ugodowi i zapatrzeni w siebie Wiadomo, conieco chciałabym zmienić, może chciałabym częściej z nim wychodzić albo jeździć na wakacje, bo on jest chooolernym domatorem, no ale on tego nie cierpi i go nie zmuszę. Za to mam w nim ogromne wsparcie w każdej sytuacji i to jest cenniejsze, niż jakiekolwiek wyjścia do knajp czy wyjazdy na wakacje Uświadomiłam sobie, że tak właśnie jest, kocham go całym sercem i nie będę czekać ze ślubem, ani tym bardziej zrywać z nim, bo może kiedyś gdzieś spotkam kogoś, kto bardziej zawróci mi w głowie. A w dniu ślubu będziemy ze sobą prawie 6 lat
My pobierzemy się po 7 latach i 9 miesiącach związku. Dokładnie w 5 rocznicę zaręczyn. I kiedy patrzę na mojego Tżta to nie wyobrażam sobie dzielić życia z kimś innym. Często patrzę na niego i "przypominam" sobie dlaczego go kocham (np. dziś kocham go bo umył naczynia przed wyjściem do pracy a była moja kolej ) i myślę że on naprawdę zasługuje na dobrą żonę. A ja mam zamiar być najlepszą żoną z możliwych

Edytowane przez positive rebel
Czas edycji: 2014-02-05 o 17:12
positive rebel jest offline Zgłoś do moderatora