Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-05, 17:36   #2247
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Dziewczyny z południa Pl: myślicie, że będzie jeszcze u nas zima ? Jak dla mnie to już wcale jej być nie musi.. wiosna, wiosna, wiosna ach to ty
ja bym już przy opcji wiosennej chętnie została

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
jutro wizyta, mam nadzieję, ze "po" bedzie lepiej
Kochana zaciśnięte i czekamy jutro na dobre wiadomości

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Śmiałam się z Kubka, a dziś przez 45 minut recytowałam Entliczka i Na straganie... rajuuu, jak się darł (czapkę próbował zdjąć... - walka była zacięta T. vs Panika)
kto wygrał?

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
KOCHAM WAS WSZYSTKIE
my Ciebie też

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
a po dupie chcesz?? kiepski ze mnie przykład, ale ja walczylam o małego 8 lat, 4 in vitro, 8 transferów, po drodze nieudana adopcja, no i wiek sędziwy i szanse coraz mniejsze, no i udało się oglądałam kiedyś jakiś program o poronieniach, zresztą czytałam o tym gdzieś, że każde poronienie przybliża nas do zdrowej i donoszonej ciąży. Ty zachodzisz w ciążę, więc nie nastawiaj się na TEN cykl, ale że niebawem będziesz w ciąży i ją donosisz, ja w to wierzę

wysmarowałam do pana małżonka, maila, odpisał, zadzwonił, chyba dotarło. Ba! nawet przed chwilą zadzwonił, że wraca JUŻ do domu, niepojęte, wyszedł z pracy o ludzkiej godzinie z własnej nieprzymuszonej...
Kobieto, Tobie się pomnik za wytrwałość należy To jest postawa godna naśladowania, przykład, że nie wolno się poddawać.
Jestem pod ogromnym wrażeniem tego jak ciężką i długą drogę masz za sobą. Ale tym bardziej przekonałaś mnie, że warto walczyć i wierzyć, bo w końcu to wszystko zostanie nagrodzone.

Cieszę się, że TŻ zrozumiał, mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej między wami

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
u mnie to pomieszanie z poplątaniem jakieś jest hihi no masakra jakaś codziennie inna koncepcja na to wszystko jest ale wiecie jak to fajnie tak planować i urządzać??

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
jojla- chodzi o jeszcze inną specyfikę, którą uwielbiam

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Jak Ty to pięknie napisałaś Jojla!!! Polejcie dziewczynie bo dobrze mówi
właśnie wypiłam drugą kawę - dzięki

jojla jest offline Zgłoś do moderatora