Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cala twarz mam w czerwonych plamach po kwasach
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-05, 18:09   #10
asiunia_28
Raczkowanie

Dot.: Cala twarz mam w czerwonych plamach po kwasach

Cytat:
Napisane przez kokasiak Pokaż wiadomość
Moim zdaniem buzia po kwasach jest zawsze czerwona i tak ma byc!! To własnie o to chodzi żeby sie łuszczyła, oczywiście blizny to masakra, a le z doświdczenia wiem że wina lezy po srodku. Po takich zabiegach musi byc odpowiednia opieka nad buzią (nie drapiemy nic, zadnych peelingów, tylko kremy i maski odzywcze, nawilzające).
Mysle ze kosmetyczka dobrze chciała (nakłada się rózne steznie na raz!), a strupy nie robią się po kwasach! Mogą zrobic sie po manualnym.
Czegos takiego jak zwrot pieniedzy za usługe wykonana nie ma. Pojade na gokarty, poscigam sie, ale bede miała wypadek podczas pierwszej minuty. I co z tego nikt nie odda mi kasy, robie to na własną odpowiedzialnośc.
Sama robiłam sobie nie raz kwasy, za pierwszym razem buzia jest okropna, podrazniona, czerwona, samo zło ale efekty po sa supeeeeer polecam
co ty wogóle mowisz??? ale czy Ona ma super efekty skoro po miesiącu nadal ma zaczerwienienia i blizny?? Skóra ma prawo być podrażniona ale około 2 dni. Kosmetyczka chyba nie chciala dobrze tylko myslala ze na skórze zrobi cud . Nie nakłada się róznich stężen na raz bo zaczyna się od najsłabszego i robi się kwasy ok raz w tygodniu. to mogła od razu nałożyć 30 % a nie się bawić. Ona już tym 10 % pozbawiła skóre starym naskórkiem i nakładając dalej mocniejsze kwasy po prostu paliła skóre bo nie było juz bariery ochronnej. I przytoczona przez ciebie historyjka o gokartach nie ma nic wspolnego z kwasami bo to kosmetyczka nałozyla na twarz kwasy a nie klientka sama sobie. Ja na miejscu poszkodowanej dziewczyny juz dawno poszłaby do sądu, zdrobiła zdj twarzy zaraz po zabiegu i po kolejnych dniach.

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez martuan Pokaż wiadomość

Pozdrawiam i odradzam jakiekolwiek kombinowanie z kwasami, ja mam nauczke..
Kwasy to super sprawa jak umie je się dobrze wykonać i stosuje się z głową. Jeśli byś miala odpowiedzialną kosmetyczke to byłabys zadowolona i były by efekty a ze twoja kolezanka liczyła na cud i chciala cie odmłodzić o sto lat to są efekty jakie są. Teraz twoja skóra jest przesuszona? w jakim jest stanie ?
asiunia_28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując