Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-06, 11:44   #4530
mmhym
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez marima Pokaż wiadomość
o dziwo dzisiaj mi się bardzo dobrze spało, choć sny miałam strasznie bezsensowne, głównie związane z seksem
Mnie też się śnią straszne głupy, w tym mokre sny też miewam

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
I co opadł? A zauważyłaś, że lepiej ci się oddycha i częściej musisz do wc??
Nie wiem, czy jest możliwe obiektywne stwierdzenie czy opadł czy nie. Ja nie miałam kłopotów z oddychaniem. Zadyszki mam tylko przy za szybkim marszu. A sikam chyba cały czas tak samo - 0 albo 1 w nocy i w dzień raczej nie za często.

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez JustiLbn Pokaż wiadomość
Ja sobie pomyślałam, że niby chcę rodzić, ale wczoraj leżąc w łóżku dotarło do mnie , że muszę to dziecko wydać na świat jeszcze i, że w ogóle ciąża to dziecko Rychło w czas się obejrzałam Wcześniej się martwiłam o sprawy materialne, a teraz o sprawy ogólne, jak ja to ogarnę? Byłam nianią 7 lat z przerwami, kilkoro dzieci wychowałam od niemowlaka, a tu takie stresy ? Będę mamą.... SZOK!!!
Mi tez to ostatnio siedzi w głowie i strasznego stracha załapałam ale odbyłam kiedyś wyjątkowo poważną rozmowę z mężem i on mnie uspokoił. Bo on się boi porodu, a posiadania dziecka nie, a ja odwrotnie. I jeśli on czuje się pewnie, to ja tez będę się czuć Tak se wmawiam

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Dziewczynki, informuje, że mimo odmiennej drogi wydostawania się dziecka, każdy brokul przy cc mile widziany (może bardziej dla mamy niz dziecka, ale zawsze). Amen.
To wolisz wcześniej dostawać brokuły? Zeby Młody jeszcze przed 10 nie chciał wyjść czasem Ale za 4 dni nalezy Ci się, jak najbardziej

Drugie serce
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora