2014-02-06, 11:44
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez marima
o dziwo dzisiaj mi się bardzo dobrze spało, choć sny miałam strasznie bezsensowne, głównie związane z seksem
|
Mnie też się śnią straszne głupy, w tym mokre sny też miewam 
Cytat:
Napisane przez koziemleko
I co opadł? A zauważyłaś, że lepiej ci się oddycha i częściej musisz do wc??
|
Nie wiem, czy jest możliwe obiektywne stwierdzenie czy opadł czy nie. Ja nie miałam kłopotów z oddychaniem. Zadyszki mam tylko przy za szybkim marszu. A sikam chyba cały czas tak samo - 0 albo 1 w nocy i w dzień raczej nie za często. 
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------
Cytat:
Napisane przez JustiLbn
Ja sobie pomyślałam, że niby chcę rodzić, ale wczoraj leżąc w łóżku dotarło do mnie , że muszę to dziecko wydać na świat jeszcze i, że w ogóle ciąża to dziecko  Rychło w czas się obejrzałam  Wcześniej się martwiłam o sprawy materialne, a teraz o sprawy ogólne, jak ja to ogarnę? Byłam nianią 7 lat z przerwami, kilkoro dzieci wychowałam od niemowlaka, a tu takie stresy ? Będę mamą.... SZOK!!! 
|
Mi tez to ostatnio siedzi w głowie i strasznego stracha załapałam ale odbyłam kiedyś wyjątkowo poważną rozmowę z mężem i on mnie uspokoił. Bo on się boi porodu, a posiadania dziecka nie, a ja odwrotnie. I jeśli on czuje się pewnie, to ja tez będę się czuć Tak se wmawiam 
Cytat:
Napisane przez cayenneOna
Dziewczynki, informuje, że mimo odmiennej drogi wydostawania się dziecka, każdy brokul przy cc mile widziany (może bardziej dla mamy niz dziecka, ale zawsze). Amen. 
|
To wolisz wcześniej dostawać brokuły? Zeby Młody jeszcze przed 10 nie chciał wyjść czasem Ale za 4 dni nalezy Ci się, jak najbardziej
|
|