2014-02-06, 12:27
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część
Cytat:
Napisane przez red_tea
jejku, współczuję Ci  nie lubię psów więc takie szczekanie i inne odgłosy strasznie mnie denerwują  w rodzinnym mieście mam sąsiadów, którzy mają chyba z 8 kotów  pamiętam jak kiedyś wracałam latem w nocy do domu (latarnia na mojej ulicy oczywiście przestała działać, nic nowego  ) i przypadkiem nadepnęłam na jednego z kotów i mnie podrapał  do dzisiaj wolę je omijać  jak byłam mała to mieli tych kotów jeszcze więcej i zawsze się bałam, że zjedzą moje rybki
o matko, nie komentuję tej baby  nie ma to jak kogoś bezpodstawnie o coś oskarżać 
|
on nie szczeka często na szczęście, bo przynajmniej jej mąż należy do ludzi normalnych i udało mu się go ułożyć, do tego stopnia, że jak wychodzi z tym psem na spacer to nawet nie szczeknie i nie podejdzie do człowieka, a jeszcze kilka lat temu (chyba byli wtedy w separacji - swoją drogą ten człowiek musi mieć anielską cierpliwość do tego babska i swojej równie pokręconej córki) to serio byłabym w stanie czymś rzucić w tego psa, żeby mnie tylko nie chapnął
|
|
|