Dot.: wspolnie sie odchudzamy:) dołącz :))
Cytat:
Napisane przez ciazowa25
witam, mam na imie Ewa. Niedawno urodzilam ślicznego chlopczyka  niestety w ciąży przybralam 20 kg. Ważę teraz 81,5 kg przy wzroście 162 cm. ;/ chcialabym zrzucić tą nadwagę. Kto sie dołączy? Jak to mówią 'w kupie raźniej'   ma ktoś sprawdzone ćwiczenia? Moze sprawdzona dietę? Dzielcie sie swoimi doświadczeniami. Do dzieła. 
|
Witam .. Ja mam na imię Agnieszka .. Mój wzrost jest podobny do Twojego waga także ale dodatkowo cierpię na niedoczynność tarczycy a także inne towarzyszące temu dolegliwości.. odchudzam się od poniedziałku .. I 3 razy w tygodniu chodzę na 2 godziny do siłowni .. Najbardziej zależało mi na ograniczeniu podjadania oraz jedzenia nie zdrowych rzeczy .. Udało mi się .. jem same lekkostrawne produkty w małych ilościach 4 razy dziennie. .. raz dziennie staram się jadać owoce. .. mój obiad to gotowane mięsko plus jakaś surówka bez oleju i zbyt dużej ilości soli.. Niestety mało pije ... Ale nie mogę zmusić się by pić więcej... Jakie będę tego efekty się okaże ... Zastanawiam się nad jakimś jeszcze suplementem diety .. Nie wiem czy to dobry pomyl ... Ale czego się nie robi w akcie desperacji ... Życzę Ci Ewo przede wszystkim silnej woli i wytrwałości ... Powodzenia
|