Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-06, 13:37   #4417
selena85
Wtajemniczenie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11

Cytat:
Napisane przez kukurydzianaa Pokaż wiadomość
Cześć Laski! Widzę, że nie figuruję jeszcze na pierwszej stronie - pewnie sms do Ejani nie doszedł....

Ostatniego dnia stycznia o 10:20 przyszedł na świat mój maleńki mężczyzna, Krzysztof (3650 g, 56 cm, CC)
W czwartek wieczorem trafiłam do szpitala właściwie szczęśliwym trafem, bo poród jeszcze nie postępował - i całe szczęście, bo w piątek rano na usg okazało się, że poziom moich wód jest drastycznie niski (ponoć aż dziwne, że ktg wyszło mi normalnie). Zapadła szybka i zgodna decyzja lekarzy o cc, zwłaszcza że ja to pół-wskazanie ortopedyczne miałam. Mały dostał początkowo 9 pkt, bo jego kolor był nie taki - był fioletowo siny. Po krótkim czasie dostał jednak jeszcze ten jeden brakujący punkcik

Od dziś jesteśmy w domu i próbujemy się tu urządzić (bajzel mamy od popołudnia ). Nie nadrabiam z przyczyn oczywistych.

Przeżywam dramat i osobistą tragedię w kwestii laktacji. Nawet nie przypuszczałam, że to będzie takie trudne....

Pozdrawiam forumowe mamusie, a nowym gratuluję!
Przyszłym mamusiom na pocieszenie w ich dolegliwościach napiszę, że dla takich małych bąbli naprawdę warto się ze wszystkim przemęczyć
Kukurydziana GRATULACJE!!!
Zatem jest popcorn

A co nie tak z Twoją laktacją?
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora