Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!:D Czyli PM 2016 cz. 5!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-06, 14:18   #4710
Alancia
Zadomowienie

Dot.: Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!:D Czyli PM 2016 cz. 5!

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
A wiecie co, planujemy z tż zapisać się na kurs tańca dla par Ogólnie dobrze tańczymy ale wydaje nam się, że to będzie fajna forma spędzenia czasu razem i zbliżenia się jeszcze bardziej)

W ogóle ja w szkole nienawidziłam wf, brałam zwolnienia i w ogóle. Ale samą aktywność fizyczną uwielbiam, super wspominam czas, gdy chodziłam na zumbę. Taka pozytywna energia <3
Też mojego muszę namówić, ale nie będzie to chyba łatwe, bo on uważa, że się nie nadaje
A ja w ogóle uwielbiam taniec! Chodziłam na towarzyski przez rok i strasznie żałuję, że: po pierwsze - tak późno zaczęłam, bo długo szukałam czegoś "swojego" a to było właśnie to i po drugie - że zrezygnowałam, przestraszyłam się, gdy miałam przejść do grupy zaawansowanej...
I to jest chyba coś, czego najbardziej żałuję w życiu, bo czułam, że kocham to robić.
Alancia jest offline Zgłoś do moderatora