Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kodeks Recenzentów - dyskusje o usuwaniu recenzji z KWC
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-06, 09:31   #17
Noor
Żandarm na emeryturze

Dot.: o recenzji.

Cytat:
Napisane przez doris_stokrotka Pokaż wiadomość
Witam ... mam takie pytanie: otóż jest dla mnie niejasne, dlaczego usuwane są recenzje pisane za kogoś ( np. "za mamę" ), a np. jakiś wizażysta czy inny stylista może umieścić recenzję kosmetyku, którego sam nie używa? ( tzn. używa do malowania kogoś, nie siebie ). Aby nie być gołosłowną, załączam link do takiej recenzji: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...recenzja=90472
no chyba, że niedokładnie przeczytałam i ten mężczyzna sam używa wspomnianego cienia
Sprawa mnie nie dotyczy, ale zastanawia
Po konsultacjach ustalono, że recenzje kosmetyków do makijażu posiadane w kufrach i używane przez wizażystów do malowania swoich klientek można uznać za zgodne z regulaminem i dlatego nie będą usuwane. Wizażysta takie kosmetyki ma, sam ich używa (bo nimi maluje) i potrafi ocenić, jak się nakładają, łaczą, jakie sa trwałe i wydajne oraz jakie mają "walory kolorystyczne".
Natomiast część recenzji Wizażanka podanego przez Ciebie zostanie usunięta, bo nie spełnia tych kryteriów.

Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda

Edytowane przez Noor
Czas edycji: 2007-11-19 o 22:15
Noor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując