Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-08, 22:41   #3504
Ad rem
Zadomowienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

Moja siostra w dniu wesela została bez fryzjerki, bo przyszła do salonu i dowiedziała że babka wpisała ją na kolejny tydzień i że dziś jej nie uczesze bo ma inna klientkę. Nie mogła zrobic nic bo nawet żadnej karteczki nie miała...

Zamówiliśmy garnitur!
Ales mnie nastraszyła tą fryzjerką...w poniedziałek do nie zadzwonię się przypomnieć! Gratuluję zamówienia garniaka!

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
laski znalazłam chyba TĄ JEDYNĄ
chyba sie zmówiny udało, bo wszystkie czekamy na te suknię, a Ciebie nie ma

Cytat:
Napisane przez Mhall Pokaż wiadomość
Nie mogę uwierzyć, że dopiero teraz trafiłam na ten wątek! 25 części w życiu nie zdążę przeczytać

Lokal, orkiestra, foto, video - załatwione. Suknia kupiona (KLIK), bukiet (KLIK), chyba że uda się znaleźć holenderskie piwonie w sierpniu to będzie taki: KLIK. Moim zmartwieniem na teraz jest, czy do mojej sukni będzie pasował dłuugi prosty welon (KLIK) Jak myślicie?
Witaj! Cudna suknia bukiety tez - uważam, że dłuuuugi wlon będzie bardzo pasował

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Moja mama ubiera sukienkę

IMO wesele to nie okazja, na którą się wkłada spódnicę + bluzkę i żakiet
Ja tez chcę moją mamę w sukience na wesele

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2014-02-08 o 22:42
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora