Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-10, 23:17   #402
megusia87
Zadomowienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Już odpisałam wyżej, Arka w Kołobrzegu. Z kompleksem basenów. Troszkę drogi, ale warto, zwłaszcza z dzieckiem. Aquarius też jest super, ale nie wiem czy zapewniają aż tyle dodatkowych rzeczy w standardzie pokoju dla dziecka.

baaardzo. No i mi wygodniej, dzisiaj złapałam spacerówkę z siedzącym dzieckiem i wniosłam po schodach do mieszkania, a gondoli nie dawałam rady jakoś ciężej mi było złapać, za niska jestem

Oki, dzięki, zerknę

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Wszyscy mają Szczura, Mam i Ja !!!

A my jedziemy jutro

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
O do kontroli po siadaniu? Ciekawe, nam kazali dopiero jakieś 2 tygodnie po tym jak zacznie samodzielnie chodzić...więc w sumie dłuuuga przerwa

Super
Fajną masz firmę i szefa, gratuluję

Hm..hm..hm...my chyba mamy innego szczurka albo w Poznańkiej Ikei są inne, bo nasz jakiś taki mniejszy się wydaje przy Daro

A w ogóle chciałam powiedzieć, że do "baba", "mamam", "papapa" dołączyło "nie nie nie". Wcześniej mieliśmy do czynienia z wrzaskliwym "nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee", a teraz Daro mówi krótko " nie, nie, nie". Mamy przy tym ubaw po pachy, bo pytamy mu się o różne rzeczy a on " nie, nie , nie"

Daro zdolniacha, brawo

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk