Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-11, 00:53   #408
karota11
Zadomowienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
moje dziecko nie ma pupy od mysłowickiego spotkania ciagle się wspina, probuje wstawac...o siedzeniu nawet nie myśli. do kontroli bioderek miałam zglosic się jak dziecko usiądzie i nie wiem czy juz mogę
heh jak bym Kubiego mojego widziała tooo samoo nawet wstawanie na stopy spadło na drugi plan i jest klęczenie

Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
a my jak byliśmy w ikei stanęliśmy w najkrótszej kolejce i babka przed nami nas przepuściła choć wogóle nic nie mówiliśmy - zwróciła uwagę, że to kasa pierwszeństwa i powiedziała, że powinniśmy się upominać o swoje prawa
fajna ta babka, aż miło

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
gosig ratta, znalazłam na amerykańskiej ikei o tu: http://www.ikea.com /us/en/catalog/products/20153695/

eeeeeeeee szkoda że nie top madl nie podoba mi się zajęcie chłopców. dla mnie w przedszkolu zabawy powinny być dla wszytskich. a nie że dziewczynki szaleją prezentując się och-i-ach a chłopcy mają je podziwiać. zresztą są lepsze zabawy jak na mój gust

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
moj wlasnie na siedzaco zasypia. patrzy na drzewa, widzi ze nuda, no i powieki mu leca... 5-10 minut i spi obnizam oparcie dopiero wtedy. funkcjonuje to bez smoczka i innych uspokajaczy
ogolnie ja bym nie miala nic przeciwko, zeby mlody na spacerze podziwial, a w domu spal, gdyby usypianie bylo prostsze

noo, bedzie tak: "dzisiaj w biedrze jakas siksa z brzuchem mi sie do kolejki zakradla, podstepna zmija!!! to co ze z brzuchem, ja w jej wieku to maraton bym z brzuchem mogla robic, ba, na rowerze do porodu moglam jechac, tylko ze mi sie nie chcialo... a ta ksiezniczka..."
hahaha dokłądnie tak

Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
ale pięknie! chyba muszę Helenie dać jakieś pudło do wspinania bo ona właśnie ciągle próbuje siadać zamiast się ruszać

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

biedny maluszek musi cierpieć przez bezmyślność rodziców :/

A mąż listwy - te które mała poodrywała, zdemontował razem z tymi zaczepami. Ale ją one tak interesują że pewnie codziennie będzie kolejne odrywać - ściany wyglądają masakrycznie bez tego hehe
widzę ,ze [referujesz proste zabawki dla dzieci, "pudło do wspinania "

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
dobrze, że nie mam córki
choć zadanie chłopców nie podoba mi się
hehe o tym samym pomyślałam
ale lipa,ze żyjemy w takich okrutnych czasach, gdzie od najmłodszych oceniamy wygląd i później jak sobie tak radzić ja jestem piękna a Ty brzydka, ja wygrałam konkurs, a na Ciebie nkt nie zagłosował, masakra

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Arka w Kołobrzegu
szkoda tylko że KOłobrzeg, bo raz że daleko, dwa,ze tam gnojków młododcianych dużo szukam jakiejść emeryckiej miejscowości

Cytat:
Napisane przez modro Pokaż wiadomość
Ooo to bym się wkurzyła i zażądała od pani podania terminu, w którym rodzice przyjda do przedszkola wybierać miss przedszkolanek serio, zrobiłabym aferę wśród wszystkich rodziców. Matko, jaka ja jestem franca
haha dobre
ale Wam się humory powyostrzały pod moją nieobecność

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Wszyscy mają Szczura, Mam i Ja !!!
i oczywiście ogon w buzi ale ma śliczne włosy

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
A to dzisiejszy spacerek sezon hustawkowy rozpoczety, nie obylo sie bez awantury po wyciagnieciu z hustawki i M. Zrobil sie anty wozkowy hehe

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nie mogę sie napatzreć jak Wy już tam macie ciepło chłopaki mają wieelką radość

Dobranoc , dlaczego aj jeszcze nei śpię