|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz
Cytat:
Napisane przez diabli
moje dziecko nie ma pupy  od mysłowickiego spotkania ciagle się wspina, probuje wstawac...o siedzeniu nawet nie myśli. do kontroli bioderek miałam zglosic się jak dziecko usiądzie i nie wiem czy juz mogę 
|
heh jak bym Kubiego mojego widziała tooo samoo nawet wstawanie na stopy spadło na drugi plan i jest klęczenie 
Cytat:
Napisane przez deb
a my jak byliśmy w ikei stanęliśmy w najkrótszej kolejce i babka przed nami nas przepuściła choć wogóle nic nie mówiliśmy - zwróciła uwagę, że to kasa pierwszeństwa i powiedziała, że powinniśmy się upominać o swoje prawa 
|
fajna ta babka, aż miło 
Cytat:
Napisane przez humpback
gosig ratta, znalazłam na amerykańskiej ikei o tu: http://www.ikea.com /us/en/catalog/products/20153695/
eeeeeeeee szkoda że nie top madl  nie podoba mi się zajęcie chłopców. dla mnie w przedszkolu zabawy powinny być dla wszytskich. a nie że dziewczynki szaleją prezentując się och-i-ach a chłopcy mają je podziwiać. zresztą są lepsze zabawy jak na mój gust
|

Cytat:
Napisane przez cloche
moj wlasnie na siedzaco zasypia. patrzy na drzewa, widzi ze nuda, no i powieki mu leca... 5-10 minut i spi  obnizam oparcie dopiero wtedy. funkcjonuje to bez smoczka i innych uspokajaczy 
ogolnie ja bym nie miala nic przeciwko, zeby mlody na spacerze podziwial, a w domu spal, gdyby usypianie bylo prostsze
noo, bedzie tak: "dzisiaj w biedrze jakas siksa z brzuchem mi sie do kolejki zakradla, podstepna zmija!!! to co ze z brzuchem, ja w jej wieku to maraton bym z brzuchem mogla robic, ba, na rowerze do porodu moglam jechac, tylko ze mi sie nie chcialo... a ta ksiezniczka..."
|
hahaha  dokłądnie tak 
Cytat:
Napisane przez deb
ale pięknie! chyba muszę Helenie dać jakieś pudło do wspinania bo ona właśnie ciągle próbuje siadać zamiast się ruszać
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------
 biedny maluszek musi cierpieć przez bezmyślność rodziców :/
A mąż listwy - te które mała poodrywała, zdemontował razem z tymi zaczepami. Ale ją one tak interesują że pewnie codziennie będzie kolejne odrywać - ściany wyglądają masakrycznie bez tego hehe
|
widzę ,ze [referujesz proste zabawki dla dzieci, "pudło do wspinania " 
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
dobrze, że nie mam córki 
choć zadanie chłopców nie podoba mi się 
|
hehe o tym samym pomyślałam
ale lipa,ze żyjemy w takich okrutnych czasach, gdzie od najmłodszych oceniamy wygląd i później jak sobie tak radzić ja jestem piękna a Ty brzydka, ja wygrałam konkurs, a na Ciebie nkt nie zagłosował, masakra 
Cytat:
Napisane przez lonely_lady
Arka w Kołobrzegu
|
szkoda tylko że KOłobrzeg, bo raz że daleko, dwa,ze tam gnojków młododcianych dużo szukam jakiejść emeryckiej miejscowości 
Cytat:
Napisane przez modro
Ooo to bym się wkurzyła i zażądała od pani podania terminu, w którym rodzice przyjda do przedszkola wybierać miss przedszkolanek  serio, zrobiłabym aferę wśród wszystkich rodziców. Matko, jaka ja jestem franca 
|
haha dobre 
ale Wam się humory powyostrzały pod moją nieobecność 
Cytat:
Napisane przez lonely_lady
Wszyscy mają Szczura, Mam i Ja !!! 
|
i oczywiście ogon w buzi ale ma śliczne włosy 
---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------
Cytat:
Napisane przez banka26
A to dzisiejszy spacerek  sezon hustawkowy rozpoczety, nie obylo sie bez awantury po wyciagnieciu z hustawki i M. Zrobil sie anty wozkowy hehe
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
nie mogę sie napatzreć jak Wy już tam macie ciepło chłopaki mają wieelką radość 
Dobranoc , dlaczego aj jeszcze nei śpię